A Kiskőrösi LC lány U15-ös utánpótlás csapata kiváló teljesítményt nyújtott a bajnokságban. A jó eredményeknek köszönhetően a lányok az utolsó fordulóban bajnoki döntőnek számító mérkőzést játszattak a kecskeméti Mercedes-KLC csapata ellen.

A bajnokság záró fordulójában június 10-én a kiskőrösiek hazai környezetben fogadták a kecskemétieket, akiktől 7-0 (0-4) arányú vereséget szenvedtek: Herceg Dorina – Somlyai Petra, Hordós Gabriella, Csabányi Lili, Varga Petra, Polyák Krisztina, Herceg Vanessza.
Csere: Vass Lea, Szabadi Vivien, Galambos Anna.

-Hirdetés-

Nagy volt ennek a mérkőzésnek a tétje, hiszen a vendégek 2 pontos előnnyel vezették a találkozó előtt a tabellát, akiket a kiskőrösiek követtek. Ez annyit jelentett a hazai csapat számára, hogy győzelmük esetén bajnoki címet ünnepelhettek volna.

A mérkőzést a kecskemétiek kezdték jobban és több veszélyes támadást is vezettek, de a kiskőrösi kapuban Herceg Dorina nagyszerűen védett. A 20. percben a villámlás és a hatalmas zivatar miatt, félbeszakadt a mérkőzés. Miután jobbra fordult az időjárás, 0-0-ról folytatták a mérkőzést a csapatok. Ebből a helyzetből a kecskemétiek jöttek ki jobban, akik az első félidő végiég 4 gólos előnyre tettek szert, és eldöntötték a találkozó sorsát.

A második félidőben is jobb teljesítményt nyújtó kecskemétiek újabb gólokat lőttek és végül, fölényes győzelmet arattak. A kiskőrösi lányok ezzel az eredménnyel az utánpótlás korosztályos bajnokság második helyén zártak.

Sinkó Dorián – Kiskőrösi LC edzője:

Bajnoki döntőre készültünk a mai napon, de sajnos a mérkőzés úgy alakult, hogy nem lett belőle egy igazán izgalmas találkozó. Az előző fordulóban az egyik meghatározó játékosunknak számító Sebők Viktóriát kiállították, így rá ma nem számíthattunk, és hiánya látszódott a teljesítményünkön. Az első 20 percben, az esőszünetig jól tartottunk magunkat, megfelelően védekeztünk és voltak veszélyes támadásink is. Sajnos a kényszerű szünetet követően szétesően fociztunk, és több hibát is elkövettünk a védekezésünkben, így nagy gólarányú vereséget szenvedtünk. A lányoknak ezúton is gratulálok az ezüstérem megszerzéséhez.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (24 db kép)
MEGOSZTÁS