Új helytörténeti kiállítással várja a járványhelyzet enyhülésével látogatóit a Városi Múzeum Kecelen. 2021. június 12-én, szombaton délelőtt megnyílt a „Kell egy csapat” 100 éves a keceli foci elnevezésű kiállítás a Városi Múzeumban.

Az ünnepélyes megnyitón a vendégeket Benyák Ferenc múzeumvezető és Haszilló Ferenc polgármester üdvözölte. Ezt követően Horti Gábor sportriporter konferálása mellett hallhattuk Sipos Jenő MLSZ szóvivő, Losonczy László MLSZ BKMI igazgató és Fekete Szabolcs plébános köszöntőjét, ünnepi gondolatait.
A keceli foci 100 évéről Császár Ferenc nyújtott rövid összefoglalót, majd megnyitotta a múzeumban látogatható tárlatot.
 
Kapcsolódó cikk
Ünnepre készülnek – idén 100 éves a keceli labdarúgás
Ünnepre készülnek – idén 100 éves a keceli labdarúgás
A nagy hagyományokra visszanyúló Kecel FC labdarúgó csapata idén ünnepli fennállásának 100. évfordulóját. A jeles alkalomra a klubnál is nagyon...
 

A Kis Ujság rövidhíre 1932. július 10-én, vasárnap:
„Fagylalt-estély Kecelen. A keceli »Turul« futball klub szombaton este a Gazdakörben jól sikerült fagylalt-estélyt rendezett. A fagylaltozás után reggelig tartó tánc következett.”
(Forrás: Arcanum)

A focipályán 15 órától a KECEL FC – FERENCVÁROS ÖREGFIÚK mérkőzése zajlott, amiről hamarosan részletesen számolunk be olvasóinknak.

-Hirdetés-

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (17 db kép)
MEGOSZTÁS