2021. június 21-25. között újra megrendezésre kerül a népszerű Kunság MÉDIA tábor a kiskőrösi Petőfi Sándor Művelődési Központ szervezésében. A helyi média munkatársai korlátozott létszámban várják a 10-14 éves gyerekek jelentkezését.

-Hirdetés-

A táborozók megismerkedhetnek az újságírás világával, a rádiós műsorvezetés alapjaival, bepillantást nyerhetnek a televíziós műsorszerkesztésbe, kipróbálhatják magukat televíziós riporter, illetve újságíró szerepben, valamint a rendezvényszervezés világában. A jelentkezési határidő 2021. június 18-a, de a táborba érdemes minél hamrabb jelentkezni, mert a gyakorlati képzés miatt korlátozott a részvételi lehetőség. 

A tábor lebonyolításában részt vesznek a művelődési központ munkatársai mellett többek között a Kiskőrösi hírek, a Rádió 97 és a Kiskőrös TV szerkesztőségének tagjai is, így a gyerekek a rendezvényszervezés mellett teljeskörű rálátást kapnak az írott és elektronikus média világára, miközben játékos formában gyakorlati tudást is szerezhetnek. 

A gyerekek állhatnak a kamera előtt és mögött. Készíthetnek rádióhírt. Kipróbálhatják magukat élő adásban és saját újságot is készíthetnek. Az öt nap, egy a gyerekek által szervezett kiállítással zárul, melyen a tábor legjobb pillanatait mutathatják be. A tábor bővebb részleteiről tájékoztatást kérhetnek Szabadi-Maglódi Kittitől, Kiskőrösön a művelődési központban. 

 

Forrás: Kiskőrös TV 
Kiemelt kép: illusztráció (www.teol.hu) 

MEGOSZTÁS