Minden intézmény történetében vannak olyan munkatársak, pedagógusok, akik hosszú évtizedeken keresztül végzett áldozatos munkájukkal meghatározóak az elkövetkező generációk számára. A Kiskőrösi EGYMI kollektívája a búcsúzó, ballagó diákok mellett minden évben rendre elköszön olyan kollégáitól is, akik több évtizedes munkájukat követően nyugdíjba vonulnak.

-Hirdetés-

Szlovákné Persányi Zsuzsanna hosszú éveken keresztül elkötelezett, magas szakmai színvonalon végzett munkáját is megköszönték tegnap nyugdíjaztatása alkalmából, jó egészséget és aktív pihenést kívánva! 

Szlovákné Persányi Zsuzsanna és Schaffer István, intézményvezető-helyettes

Szlovákné Persányi Zsuzsanna 1980-ben szerzett Baján a Türr István Közgazdasági Szakközépiskolában „képesített könyvelő, vállalti tervező, statisztikus” képesítést. Már a középiskola befejezése után közvetlenül munkába állt. Kiskőrösön, a Kossuth Szakszövetkezetnél végzett könyvelői munkát 20 éven keresztül. Időközben 1995-ben kétéves képzéssel „mérlegképes könyvelő” lett.  2000-től 2007-ig a GABRIELVIN Kft. alkalmazásában gyakorolta hivatását. 

2008-ban kezdett el dolgozni a Kiskőrösi EGYMI-ben, amely akkor a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat Integrált Közoktatási Intézménye nevet viselte. Széles körű szakmai tapasztalattal rendelkezett a Nemzeti Civil pályázatok írásában, pénzügyi vezetésben és az elszámolásban. Ezen tapasztalatait felhasználva végezte hosszú éveken keresztül napi adminisztratív munkája mellett, gyakran munkaidején túl is a Játékkal a Tudásért Alapítvány és az Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmények Országos Egyesületének könyvelői feladatait, a pályázatokkal kapcsolatos pénzügyi munkát, ügyintézést.  

Gál Gyula pedagógussal, akinek szakmai munkáját szintén elismerték

Támogatóan és aktívan vett részt az intézmény által rendezett konferenciákon, műhelymunkákon, és a kollektíva számára szervezett közösségi programjaikon is.

Munkáját mindig nagy körültekintéssel és alapossággal végezte, ügyelve a színvonalas, minőségi megvalósításra. Az ide járó gyermekeket, tanulókat és az őket nevelő családokat is ismeri, együtt örült velük sikereikben és segített, ha valahol nehézséget, problémát látott.

  

 

MEGOSZTÁS