„Helyi értékeink a Hungarikumok tükrében” címmel hirdetett többfordulós versenyt a Csonka-torony Alapítvány szervezésében a Soltszentimrei Általános Iskoláért Alapítvány és a Kiskőrösi Bem József Általános Iskola Soltszentimrei Általános Iskola. A verseny célja az volt, hogy településeink, megyénk értékeit, Hungarikumainkat megismertessék a diákokkal, ezért játékra hívták az általános iskolásokat, csapatverseny keretében.

A Kiskőrösi EGYMI is benevezett a versenybe, amelyen a 6. osztályból 4 tanulóval indultak a megmérettetésen.

-Hirdetés-

Majer Gábor, Györgye Gyula, Kolompár Dávid és Sztojka Béla online kapták meg a feladatokat, melyet tanáruk: Fazekasné Tatai Renáta segítségével oldottak meg.

„A versenyt a Soltszentimrei Csonka–torony Alapítvány szervezte meg. Négy levelező fordulóból állt, az 5. a döntő Soltszentimrén került megrendezésre. Többségi iskolában tanuló gyerekekkel mértük össze tudásunkat. A döntőn sajnos nem tudtunk részt venni, így helyezést nem értünk el. A részvételünkért azonban ajándékokat küldtek a diákoknak és nekem is, a felkészítő pedagógusnak” – mesélte Fazekasné Tatai Renáta, pedagógus. 

 

MEGOSZTÁS