Június 18-án pénteken tartotta évzáró vacsoráját az Akasztó FC. Az szezonzáró összejövetelen kerültek átadásra az U16-os és a megyei hármas csapat tagjai számára a bajnoki címért járó aranyérmek.

-Hirdetés-

A vacsorán részt vett a Bács-Kiskun Megyei Labdarúgó Szövetség elnöke Losonczy László is, aki az érmek átadásában is segédkezett.

A megjelenteket Endrődi Ferenc elnök úr köszöntötte. Mondandóját az „ünnepelünk” szóval kezdte. Nem véletlenül, hiszen a három akasztói csapatból kettő is bajnok lett a 2020-2021-es szezonban. Így volt ok az ünneplésre június 18-án. Az elnök úr köszöntője után Losoncy László is szólt a jelenlévőkhöz.

Ezek után következett az U16-os együttes aranyérmeinek átadása.

Losonczy László és Kósa Balázs az U16-os csapat kapitánya a bajnoki serleggel

Majd Tóth János a megyei hármas együttes vezetőedzője tartotta meg értékelő beszédét, melyben kiemelte Suhajda Gergelyt, a házi gólkirályt, aki 29 találatig jutott a 2020/21-es szezonban. Fésüs Dávidot, aki szinte minden edzésen részt vett, illetve a beszédes statisztikákra is kitért. 22 győzelem, 4 döntetlen, 0 vereség, 115 rúgott és 29 kapott góllal nyerte meg a bajnokságot az Akasztó FC II.

Losonczy László és Podmaniczki Dénes a megye hármas együttes csapatkapitánya a győztesnek járó serleggel

Az értékelők sorát Szrenkó István a megyei első osztályú együttes edzője folytatta.

Értékelésében elmondta, hogy elég nehéz tavaszon van túl a megyei első osztályú gárda, hiszen egy nagyon jó négyes széria után sajnos az akasztói csapatnál is megjelent a koronavírus. Emiatt két hétig szinte edzeni sem tudtak. Az újraindulás után pedig sok sérülttel voltak kénytelenek végigcsinálni a szezont. Az utolsó mérkőzéseken már csere nélkül tudtak csak kiállni. Ennek ellenére többször is jó játékot mutatva végül a bajnokságban a 11. helyen végzett az Akasztó FC. Kiemelte továbbá, hogy szerinte a legjobb teljesítményt a szezonban Dobosi Zsolt nyújtotta. Továbbá Márki Bence és Bányai Máté szinte minden edzésen részt vett. Külön megköszönte Gombár Roland kapusnak, hogy Németh Zsolt sérülése után vállalta a játékot a megyei első osztályú csapatnál. Palla Lajost a sok feljátszásért emelte ki ezzel kisegítve a csapatot. Nem utolsó sorban pedig a rutinos Juhász Tamást, aki a csapat házi gólkirálya lett 12 találattal.

Az esemény a vacsora elfogyasztásával és baráti beszélgetésekkel folytatódott.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (48 db kép)
MEGOSZTÁS