Aki június 20-án ellátogatott a Kiskőrösi Rónaszéki Fürdőbe, ingyenesen vehetett részt a STRAMM-FÜRDŐ rendezvény programjain. 

Az egészség érték, személyes és egyben össznemzeti kincs. A gazdasági fejlődés, a versenyképesség fontos tényezője az egészséges, megfelelően képzett egyén, aki fizikai és szellemi teljesítőképességének javát tudja nyújtani. Az egészségi állapot meghatározza az oktatás, a tanulás és a munkavégzés színvonalát.

A Stramm – Fürdő, strandsport programok szervezését jelenti a fürdőkben megvalósítható játékos mozgásformák mellett az “aquafitness” népszerűsítésére. Ettől azonban sokkal több, hiszen kiegészül egészségi és sportdiagnosztikai állapotfelméréssel, életmód- és sportolási tanácsadással.
 
Az esemény keretében lehetőség volt egészségi és sportdiagnosztikai állapotfelmérésre, életmód- és sportolási tanácsadásra is
 
Az EFOP 1.8.6-17-2017-00035, A lakosság fizikai aktivitásának növelése a szabadidősport révén a Dél-alföldi régióban című projekt idén is megvalósult Kiskőrösön a Rónaszéki Fürdőben.
 
Az alábbi programokon lehetett részt venni: testösszetétel-, vérnyomás mérés, életmód tanácsadás, egészségügyi szűrések, vízitorna, aquafloating, rönkhajítás, célbadobás, strandröplabda, strandkézilabda, tollaslabda, küzdősport bemutató.
 
A Stramm – Fürdő, strandsport programok szervezését jelenti a fürdőkben az “aquafitness” népszerűsítésére
 
A fürdő területén pedig az alábbi szolgáltatásokat: 2 darab iker elrendezésű termálvizes medence, szabadtéri úszómedence, gyermekmedence, gyermekpancsoló, beltéri fedett úszómedence, tanmedence, szauna, gőz-és infrakabin választhatták a vendégek, míg a változatos kínálattal rendelkező büfék finom falatokkal várták a fürdőzésben és napozásban megéhezett vendégeket. 
 
 
-Hirdetés-

A Kiskőrösi Rónaszéki Fürdő belépőjegy árairól ITT tájékozódhatnak. 

 

Képek:Kiskőrösi Rónaszéki Fürdő közösségi oldala 

 

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (21 db kép)
MEGOSZTÁS