Az elkövetkezendő időszakban rengeteg izgalmas programmal készül a járás lakosainak a Kiskőrösi Egészségfejlesztési Iroda. A testmozgás fontossága mellett szeretnék felhívni a figyelmet a mentális egészség jelentőségére, az elsősegélynyújtás ismeretének nélkülözhetetlenségére, táplálkozásunk és egészségünk közötti kapcsolatra és az embertársaink elfogadására és segítésére. Céljuk, hogy felhívják a figyelmet arra, hogy saját egészségünkért nagyon nagy részben önmagunk is felelősséggel tartozunk, a környezeti viszonyokon, a biológiai adottságokon és az egészségügyön túl.

A Kiskőrösi Járás több településén is szerveznek elsősegélynyújtó tanfolyamot (Archív fotó)
-Hirdetés-

 

Jaszanovics Dóra – Kiskőrösi EFI irodavezetője:  

– A nyár folyamán két alkalommal szervezzük meg a nagy népszerűségnek örvendő egy-egy hetes egészségtáborunkat, melyben a 9-12 éves korosztály ismerheti meg a táplálkozás alapjait, fejlesztheti érzelmei kifejezésének képességét és vehet részt különböző játékos mozgásórákon és a kreativitás fejlesztését szolgáló foglalkozásokon.

A tábor időpontjai: július 5-9. és július 26-30. minden nap 8-16 óráig az Erdőtelki Óvodában.

Továbbá a táborunk mellett számos járási település nyári táborát is színesítjük különböző programelemekkel. Partnereink is gazdag kínálattal készülnek a nyár és az ősz folyamán.

Partnereik is gazdag kínálattal készülnek a nyár és az ősz folyamán. Képen a Trizoli Jótifuti Egyesület tagjai (Archív fotó)

Szabadtéri családi sporteseményekkel, kerékpáros és futós sportrendezvényekkel, települési egészségnapokkal, valamint sok-sok izgalmas előadással várjuk Önöket. Ősszel szeretnénk három alkalmas érzelmi intelligenciát fejlesztő tréninget tartani felnőttek részére, valamint a Kiskőrösi Járás több településén elsősegélynyújtó tanfolyamot is tervezünk. A táplálkozás jelentőségére is nagy hangsúlyt fektetünk, valamint pszichológusainkkal rengeteg izgalmas témát járunk majd körbe az előadások keretében: a párkapcsolatról, gyermeknevelésről, kríziseinkről és szorongásainkról.

Pszichológusaikkal rengeteg izgalmas témát járnak majd körbe az előadások keretében (Archív fotó)

A testmozgásra is számos lehetőséget biztosítunk június végéig, online és személyes formában is, majd szeptembertől tovább folytatódnak ingyenes tornáink. Emellett, pedig idén is szeretnénk elindítani 15 alkalmas úszótanfolyamunkat, ahol egy újabb csoportnak biztosítunk lehetőséget az úszás alapjainak elsajátítására.

Idén is szeretnék elindítani 15 alkalmas úszótanfolyamukat (Archív fotó)

Ha valaki szeretne testösszetétel mérésen részt venni, az számos települési rendezvényen megteheti, továbbá előzetes időpont egyeztetéssel az irodában is van erre lehetőség.

A testmozgásra is számos lehetőséget biztosítanak június végéig (Archív fotó)

A Kiskőrösi EFI programjainak részleteiért keressék az irodát személyesen vagy telefonon, valamint kövessék a Kiskőrösi Egészségfejlesztési Iroda facebook oldalát, ahol folyamatosan tájékoztatják Önöket aktuális programjaikról és információkról.

Képek: korábbi évek rendezvényeiből válogatva 

Egészségfejlesztési Iroda Kiskőrös
6200 Kiskőrös, Árpád u. 8.
Tel.: 06 78 415 920; 06 70 324 0473; 06 70 324 0488 
E-mail: efi.kiskoros@gmail.com
Web: http://efi.kiskoros.hu/
Facebook: https://www.facebook.com/egeszsegfejlesztesiiroda.kiskoros

MEGOSZTÁS