Avatar photo
Írta: Tóth Reni

Próbáld meg, és ha sikerül csodálatos. Ha nem, akkor veszíts a lehető legcsodálatosabb módon! – Jürgen Klopp

-Hirdetés-

Azt hiszem talán ez az idézet, amely tökéletesen leírja a június 23-án lejátszott Magyarország-Németország meccset. Magyarország a 84. percig reménykedhetett a továbbjutásban, azonban ekkor a meccs 2-2 eredménnyel, tehát döntetlennel zárult, amely azt jelentette, hogy az F csoport utolsó fordulójában Magyarország kiesett az Európai-Bajnokságból.

Kiskőrösön ismét a Szarvas Fogadó előtt felállított sátorban gyűlt össze a hatalmas tömeg, kicsik nagyok egyaránt. Legtöbben alkalomhoz illő öltözetben tisztelték meg játékosainkat, de nem maradt ki a konfetti és a jellegzetes piros-fehér-zöld mintájú arcfestés sem.

Hatalmas tömeg gyűlt össze a Szarvas Fogadó melletti sátorban

A sátor mellett büfék és kézműves sörkészítmények járultak hozzá a hangulat fokozásához, amely egy percre sem hagyott alább, hiszen a meccs alatt volt hatalmas gólöröm, éljenzés, határtalan boldogság, és ezek mellett megtörtség és könnyek is.

Több ember szájából is hallottam az este folyamán:

Amilyen végtelen alázattal és kitartással játszanak a fiúk, megérdemelnék a győzelmet!

Kétség sem fér hozzá, hogy focistáink elképesztő, s minden erejükön felüli küzdelmet vittek végbe a cél elérése érdekében. Egyáltalán nem volt könnyű dolguk, hiszen tudták, hogy egy meglehetősen erős csapattal van dolguk, valamint a München-ben zajló meccs elején égszakadás vette kezdetét. Sokáig úgy tűnt, miénk a győzelem, azonban a meccs vége előtt szinte pár perccel mégis kiegyenlített a német válogatott.

A Magyarország-Németország meccs bár számunkra az Európai-Bajnokság végét jelenti, mi végtelenül büszkék vagyunk a magyar csapatra, amiért ilyen keményen és hatalmas kitartással játszottak, s noha nem jutottunk tovább, a német csapattal szembeni döntetlen eredmény is egy hatalmas sikerélmény. Magyarország a negyedik helyen végzett a csoportban, de mérkőzéseik varázsa minden magyar szívében ottmarad.

Szép volt Fiúk!

 

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (85 db kép)
MEGOSZTÁS