Megdöbbenve értesültünk arról, hogy életének 64. évében elhunyt Rausch Sándor, a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés tagja, korábbi alelnöke.
Tevékeny, alkotó munkáját mindig odaadással végezte, a megyében élőket képviselve és javukat szolgálva, tudásával és tapasztalatával segítve a megye vezető testületének tevékenységét.

Az őt jellemző gyakorlatiasságra különböző vállalatoknál tett szert.
1975-ben, érettségi után Baján helyezkedett el gyakornokként, majd különböző ipari vállalatoknál dolgozott, középvezetőként. 1983-tól 1991-ig egy magáncégnél dolgozott kereskedelmi és értékesítési vezetőként, majd 1991-ben egyéni vállalkozó lett.  2006-tól 2019-ig a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés alelnökként dolgozott. Tevékenyen részt vett a megye fejlesztésében, arra törekedett, hogy a területi különbségek csökkenjenek.

Személyével nemcsak a megyei közgyűlés tagját, de jó barátot is veszítettünk.
A Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat Rausch Sándort saját halottjának tekinti.
-Hirdetés-
Ebben a cikkben a téma tartalma miatt nem tartjuk etikusnak fizetett hirdetések megjelenítését, ezért a hozzátartozók érzéseit tiszteletben tartva nem jelenítünk meg hirdetéseket.

 

Rausch Sándor  temetése 2021. július 7-én szerdán, 17 órakor lesz  Madarason, ahol katolikus szertartás szerint helyezik örök nyugalomra.

Rausch Sándort, a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés korábbi alelnökét, a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat és Madaras Község Önkormányzata saját halottjának tekinti.
A temetés után a madarasi katolikus templomban tartanak szentmisét és imádkoznak lelki üdvéért.

Nyugodjon békében!

Emlékét kegyelettel őrizzük!  

Sajtóközlemény,
2021. június 28.

Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat
MEGOSZTÁS