A nevetés a legjobb orvosság, erről pedig azok a nézők is meggyőződhettek, akik július 16. és 18-án részt vettek a Kétszél Színkör legújabb előadásán, Kecelen. Nem okozott nagy problémát a szervezőknek a férőhelyek megtöltése, hiszen a 400 db díjmentes jegy az utolsó darabig elkelt, és még az 50 db pótszék is megtelt a vidámságra, nevetésre vágyó közönséggel.

-Hirdetés-

Matos Maja, a színtársulat tagja és szervezője elmondta, hogy a vírushelyzetből némiképp fellélegezve első dolga volt csapatuknak, hogy összeüljenek és újra beindítsák a poéngyár fogaskerekeit.

„Úgy döntöttünk, hogy most az egész estés darab helyett nyolc kabaréjelenettel készülünk, mellyel talán mi is hozzájárulhatunk ahhoz, hogy a pandémiában megfáradt emberek arcát és lelkét újra nevetés üdítse fel. Ezért a cím is, hiszen a kacagás olyan gyógymód, amely nem kerül semmibe, ugyanakkor továbblendít az élet nehezebb időszakain.

A 16-i előadás 5. jelenete után leszakadt az ég, de a közönséget ez sem oszlatta fel, ki honnan tudta, de végignézte a műsorunkat, ez pedig a mi szívünket felmelegítette az elázott ruhák alatt.

A mi jutalmunk pedig ezúttal is a számtalan hálás köszönet és a sok kivirult tekintet volt, amely miatt – minden nehézség ellenére is – azt érezzük, hogy van értelme annak, amit csinálunk. Ebben az is megerősít minket, hogy rögtön az előadás után meghívást kaptunk Tázlárra, nekünk pedig örömünkre szolgál, hogy Kecel hírnevét a mulattatáshoz, a vidámsághoz is hozzá társíthatják a környező településeken” – tájékoztatott Matos Maja.

Írta: Csiszér Erika
Képek: Városi Könyvtár és Művelődési Ház

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (9 db kép)
MEGOSZTÁS