Kecel Város Önkormányzata az idei évben egyrészt önerőből, másrészt a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program hatmillió forintos támogatásának köszönhetően számos felújítást végzett a Flora Vendégházon.

A támogatásból a szálláshely elöregedett nyílászáróit hőszigetelt, szúnyoghálóval és fényzáró rolóval felszerelt nyílászárókra cserélték, a helyiségekben inverteres klímákat szereltek fel. A fejlesztés eredményeként a vendégek kényelmét biztosító új ágyak, valamint ruhásszekrények kerültek beszerzésre.
Önerőből új tetőhéjazatot kapott az épület. Éjjeliszekrényeket, étkezőgarnitúrát, szőnyegeket vásároltak. A szobák új parkettázást kaptak, a helyiségek festése, tapétázása is megtörtént. Minden szobába televíziót helyeztek el, illetve néhány éve felújították a konyhát is.
A színvonalasabb szolgáltatásokat, magasabb komfortérzetet biztosító felújított vendégház változatlan áron várja régi és új vendégeit. 2021. évben a szállás díja 3.700,- Ft/fő/éjszaka.
Bővebb információ kérhető a 78/420-211 telefonszám 116-os mellékén Kis-Vén Csabánétól vagy a flora@kecel.hu email címen.
 

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (12 db kép)
-Hirdetés-
MEGOSZTÁS