Értékes nyereményeket lehet nyerni a Klímabarát Települések Szövetsége és a Magyar Víziközmű Szövetség által kidolgozott vizes kérdőív helyes kitöltésével. A kérdőív kitöltése körülbelül 10 percet vesz igénybe. Tegye próbára vízzel kapcsolatos tudását.

A MaVíz számára kiemelt és fontos célkitűzés – a pályázatok megvalósítása kapcsán is -, hogy minél több emberhez eljuttassa üzeneteit, miszerint hazánkban a csapvíz kiváló minőségű és az egyik legszigorúbban ellenőrzött élelmiszer, valamint, hogy az ivóvíz a jövőnk és a fejlődés alapja. Az ivóvízellátás stratégiailag kiemelt jelentőségű kérdés, hiszen hamarosan a megfelelő minőségű és mennyiségű vízhez való hozzájutás jelenti majd a legkomolyabb problémát az emberiség számára.

-Hirdetés-

A Klímabarát Települések Szövetsége és a Magyar Víziközmű Szövetség által – a KEHOP-2.1.7-19-2019-00023. azonosítószámú és „A klímaváltozás hatásai és a víziközmű-szolgáltatás jövőjére: országos szemléletformálási akció” elnevezésű pályázat keretében – készült, a vízfelhasználással és a víziközmű-szolgáltatókkal kapcsolatos szemléletformáló kérdőíveket. 

A kérdőív kitöltésével próbára teheti saját tudását és értékes nyereményekre is szert tehet.

A kérdőívekről bővebb információ alább látható. Két kérdőívet dolgoztak ki, felnőttek és 10-18 év közötti gyermekek számára. A kérdőívek online és offline is kitölthetők:
A kérdőív 6 témakört ölel fel:
  • az ivóvízkészlet tudatos, fenntartható és takarékos használata, védelme,
  • a vízbázisvédelem szükségessége, módja,
  • víziközmű-szolgáltatás Magyarországon,
  • a víziközmű rekonstrukciós feladatok jelentősége,
  • a szennyvíztisztítással összefüggésben a szennyezés megelőzés lehetőségei,
  • a csatornahasználati kultúra ismerete.
A kérdőív kitöltése során elérhető maximális pontszám: 68 pont. A kérdőív kitöltői közül a legjobban teljesítő 25% között értékes ajándékokat sorsolnak ki:
  • 1 db tablet
  • 1 db kiadványcsomag a Klímabarát Települések Szövetségétől
  • 1 db páros belépő az esztergomi Vízeumba

A kérdőív kitöltői adatvédelmi nyilatkozattal járulnak hozzá adataik kezeléséhez. A második szakaszban az első szakasz kitöltőit újból felkeressük az ismételt kitöltésre.

A kérdőív 2021. szeptember 30-ig tölthető ki. Sorsolás és e-mailes értesítés 2021. október 7-én.

Forrás: kiskunviz.hu
Kiemelt kép: illusztráció

MEGOSZTÁS