A BLOCKCHAIN TECHNOLÓGIA ALKALMAZÁSA A SZERENCSEJÁTÉK-IPARBAN

A blockchain technológia az utóbbi évek során egyre elterjedtebbé vált. A blockchain pier-to-pier jellege örökké megváltoztatja a szerencsejáték-ipart.

-Hirdetés-

Az online szerencsejáték-ipar az új technológiák felkarolásában jó múlttal rendelkezik. Úgy tűnik, ez a blockchain technológia bevezetésére is igaz. A https://www.casinoshark.hu/ magyar szerencsejáték szakértői elmagyarázták, hogyan változtathatja meg a fenti jelenség az egész online szerencsejáték-ipart.

 MI AZ A BLOCKCHAIN TECHNOLÓGIA?

A blockchain technológia a tranzakciós nyilvántartások vezetésének módja, egy decentralizált, biztonságos, nyilvános főkönyv, ami gyakorlatilag lehetetlenné teszi a csalást, csökkenti a kockázatot és átláthatóvá teszi a tranzakciókat.

A lánc minden blokkjának egyedi kódja van, az úgynevezett „hash”. Saját azonosítóján kívül minden egymást követő blokk tartalmazza az előzőnek a „hash” elemét is. Többek között ez az ismétlés teszi a blockchain technológiát olyannyira biztonságossá.

Amint egy tranzakciót rögzítenek egy láncban, azt már nem lehet később módosítani. A blockchain technológia ellenőrzi és letilt bármilyen gyanús tevékenységet.

 

HOGYAN HASZNÁLHATÓ A BLOCKCHAIN A SZERENCSEJÁTÉKBAN?

A technológia elsődlegesen a kifizetéseknél használható. A blockchain láncok azonnali, biztonságos és anonim tranzakciókat tesznek lehetővé online, közvetítők nélkül.

Gyorsabb és olcsóbb, mint a legtöbb más online fizetési módszer. Senki sem tudja lekövetni, törölni, vagy visszafordítani a blockchain tranzakciót. Egy bizonyos fokú anonimitást is kölcsönöz a felhasználónak, amikor online kaszinó részére tesz kifizetést.

Ahogyan a mobil szerencsejáték-technológiák felkarolják a blockchain-t, a játék közbeni eszközök valóban az Ön értékei lesznek. A tulajdon átruházása például csupán néhány kattintásnyira van. Arra is lehetőséget ad, hogy kriptovalutákkal gazdálkodjanak.

Ez a technológia biztonságos platformot képez mind a játékosok, mind pedig a fejlesztők számára. A hackerek nem tudják lerombolni a játékszervert, mert az nem egyetlen szerveren található. Ha nincs cél-szerver, akkor nincs semmi, amit a hackerek tönkre tehetnek, a játékosok pedig biztonságosan tárolhatják értékeiket a játék közben.

A technológia egy másik izgalmas aspektusa az, hogy a játékosok jobban az ellenőrzésük alatt tarthatják a játékot, sőt, segíthetnek fejleszteni is azt. Számos játékfejlesztő lehetővé teszi játékosainak, hogy a játék bizonyos részeit programozzák, amivel még vonzóbbá válnak a felhasználók számára.

A blockchain technológia segítségével a játékosok ellenőrizhetik tétjeiket. Néhány lépésbe telik ugyan, de némi gyakorlással a folyamat egyre gyorsabbá válik.

 

MILYEN HATÁSSAL VAN A BLOCKCHAIN AZ ONLINE SZERENCSEJÁTÉKRA?

A blockchain online szerencsejáték nem újkeletű jelenség. A kaszinókban már néhány éve lehet kriptovalutában téteket tenni. Ez hatással van a szerencsejátékosok életére, mivel könnyebben, gyorsabban és biztonságosabban tudnak tranzakciókat végrehajtani.

A blockchain online szerencsejáték átlátható. A játékosok könnyen hozzáférnek a kifizetéseik, nyereményeik és tétjeik nyilvántartásaihoz. Ez egy kiváló módja a bizalom kiépítésének a játékos és a kaszinó között.

„Bizonyíthatóan tisztességes” mivoltuk a blockchain kaszinók másik fontos előnye. Az, hogy ellenőrizni tudják, hogy a random számgenerátorok és kifizetések igazságosak-e, óriási különbséget tehet bármilyen szerencsejátékos számára. Egy bizonyíthatóan igazságos kaszinó nem tudja elrejteni a számait, mivel minden elérhető a blokkokon. Ez egy másik csodás módszer a bizalom kiépítésére a játékos és a blockchain kaszinó között.

Ez a technológia az ipar leggyorsabb tranzakcióját teszi lehetővé. Más fizetési módok a szerencsejátékban elhalványulnak a BTC mellett.

 

KONKLÚZIÓ

A blockchain technológia számos előnnyel rendelkezik, beleértve azt a tényt, hogy lerombolja az online szerencsejáték földrajzi korlátait. A technológia által lehetővé tett átláthatóságnak köszönhetően bizalmat épít a kaszinó és a játékosok között. Nyilvántartásai állandóak. A fizetések bármely más módszernél olcsóbbak és gyorsabbak. Ráadásul a felhasználó pontosan láthatja, hogy mennyit nyert és milyen fogadásokat tett.

 

MEGOSZTÁS