Intenzíven és játékos formában találkozhatnak a gyerekek a zenével augusztus utolsó hetében a SZÓ-LA-M Alapfokú Művészeti Iskolában, ahol ovis tábort szerveznek a legkisebbek számára.

Nagyon fontosnak tartom a gyerekek felőli információszerzést, hiszen öt alkalom alatt olyan tudásra tesznek szert és annyi információ éri őket, ami folyamatos ismétlés mellett egy megalapozott tudást jelent. Azt gondolom, hogy aki egyszer majd beiratkozik ide a zeneiskolába, már nem fog tudatlanul és ismeretlenül jönni – mondta Markóné Csányi Gabriella, vezető. 

-Hirdetés-

Az igazgató elmondta, hogy a programok szakirányú képzéseket tartalmaznak majd. Ebben a korban ugyanis a gyerekek képességei nagyon fejleszthetőek. Minél hamarabb és minél intenzívebben kezdik el a képzést, annál hatákonyabb lesz. Az intenzitást a tábor esetében az öt nap rendszerssége adja majd meg. 

Ritmuséneklés, dallamfejlesztés, belső hallásfejlesztés mindenféle játékokon keresztül. Nem szabad elfelejteni ennek az improvizatív oldalát sem. Az improvizáció fejlesztése szintén a terveink között szerepel. A gyerekek fantáziáját a legeslegjobban talán ez fejleszti, mely tudást az életük más területein is hasznosíthatnak majd – tette hozzá. 

A táborra a szolamami@gmail.com e-mail címen, vagy a 06 76 413 132 -es telefonszámon lehet jelentkezni. 

 

 

Forrás: Kiskőrös TV 
Kiemelt kép: illusztráció (http://www.fortunadivatstudio.hu/) 

MEGOSZTÁS