Bács-Kiskun megye motívumai vonulnak fel a Megyei Napokon Kiskőrösön, mely a II. Szüreti Mulatság társrendezvénye lesz.

Nem mindennapi divatbemutató helyszíne lesz Kiskőrös, ahol a Megyei Napok keretein belül, szeptember 4-én, szombaton 14 órakor “Megyébe bújva” címmel mutatják be azokat a divatos öltözékeket, melyeket elsősorban a fiatal korosztálynak tervezett a kiskunmajsai származású Bükki Tamara divattervező.
Bükki Tamara divattervező
Könnyen kezelhető és viselhető, egyszerű szabásvonalak jelennek meg a különleges ruhákon, melyeket hétköznapokra és jeles ünnepekre egyaránt magukra ölthet mindenki, aki beleszeret a népi motívumokkal ékesített darabokba. A ruhákat a kiskőrösi Szilveszter Társulat tagjai vonultatják majd fel, akik már az első ruhapróbát is megtartották és annyit elárulhatunk, hogy szerelem volt első látásra mindenkinél Tamara kollekciója.

 
 
 
Kapcsolódó cikk
Jövő hét végén kezdődnek a Megyei Napok, érdemes lesz Kiskőrösre látogatni
Jövő hét végén kezdődnek a Megyei Napok, érdemes lesz Kiskőrösre látogatni
  Szeptember első hétvégéjén több okból is érdemes lesz a kiskőrösi Szüreti Mulatságra látogatni. A programokban gazdag hétvégéhez csatlakozik a...
 
Jöjjenek el Kiskőrösre a II. Szüreti Mulatság második napjára is szeptember 4-én, és csodálják meg megyénk divatos, ikonikus motívumait. 
 

Forrás: Bács-Kiskun facebook-oldal

-Hirdetés-
MEGOSZTÁS