Egész biztos mindenki egyet ért azzal a kijelentéssel, mely szerint egy ajtónak az a legfőbb dolga a térelválasztás mellett, hogy nyitni és csukni lehessen. Nem csak a bejárati ajtón múlik sok, de a beltéri ajtóknak is nagy szerepe van abban, hogy egy otthon igazán kényelmes legyen, de ugyanakkor esztétikus látványt is nyújtson. Annak érdekében tehát, hogy a szobák, helyiségek összképe tökéletes legyen, érdemes nagy hangsúlyt fektetni a beltéri ajtóink kiválasztására! Természetesen a külcsín is nagyon fontos, ám azt is figyelembe kell venni, hogy az adott nyílászárók tökéletes hang és hőszigetelést is nyújtsanak, valamint, hogy halkan lehessen nyitni és csukni őket!

Ahány ház annyi szokás! Ízléstől függ, kinek milyen beltéri ajtó felel meg a legjobban. Lényeges szempont kell, hogy legyen a választáskor, hogy megbízható helyről rendlejük meg a leendő beltéri ajtóinkat, hiszen sok tényeztől függ, milyen lesz a gyártás során a végeredmény! A Szalafa ajtógyártó cégként jól tudja, hogy min múlik egy beltéri ajtó minősége. Ez a cég több mint 20 éve van jelen a piacon, és tesz meg mindent azért, hogy egy fából készült beltéri ajtó ne pusztán a térelválasztás egyik eszköze legyen, de egy igazi gyöngyszeme az otthonoknak! Kínálatukban minden féle ajtót meglehet találni: klasszikus beltéri ajtókat, MDF beltéri ajtókat, utólag beépíthető ajtókat, valamint toló- és harmonika ajtókat is.

A Szalafa ráadásul nem csak minőségi ajtókat készít, de egyedi méretben is legyártja azokat! Folyamatosan figyelnek arra, hogy mindig tudjanak valami újat is mutatni az ajtódivatot illetően, így új modellekkel is szokták bővíteni a kínálatukat! Annak ellenére, hogy a weboldalukon is meg lehet nézni, milyen beltéri ajtók rendlehetők tőlük, nem mindenki elégszik meg azzal, ha képeken látja a választékot. A Szalafa az ilyen megrendelőkre is gondolt, így az ország több pontján is vannak már bemutatótermeik, ahol nem csak élőben meg lehet nézni a nyílászárókat, de személyesen is feltehetik az esetleges kérdéseiket az itt dolgozó munkatársaiknak.
-Hirdetés-

Amikor a beltéri ajtó választásra kerül a sor, ne csak a külsőségek fogjanak meg minket, nézzük meg az anyagösszetételt is, hiszen ezen múlik leginkább az, hogy az adott nyílászárónak mekkora lesz az élettartama! Fontos lehet még a döntésénél a megfelelő szín kiválasztása is, hiszen örök kérdés szokott lenni, hogy világos, vagy épp a sötét szín fog-e jobban mutatni. Mind a két árnyalatnak meg vannak a maga előnyei és persze hátrányai is, ezeknek érdemes utána olvasni egy kicsit a végső döntés meghozatala előtt. Abban az esetben, ha egy igazán megbízható, jó minőségű, és változatos stílust biztosító céget keres a beltéri ajtók tekintetében, a Szalafa tökéletes választás lesz!

Írta, kiemelt kép: Galambos Dániel

MEGOSZTÁS