A megyei III. osztályú labdarúgó bajnokság második fordulójában nagy érdeklődés mellett rendezték meg a Kaskantyúi FSE – Tázlári FC mérkőzést. A találkozót minegy 200 néző tekintette meg, amely a kaskantyúi falunap programjaihoz igazodva augusztus 28-án 10.00 órai kezdettel került megrendezésre. Az izgalmas találkozó 7 gólt és hazai győzelmet hozott.

-Hirdetés-

Kaskantyúi FSE-Tázlári FC 4-3 (3-2)

A Kaskantyúi FSE csapata

Kaskantyúi FSE: Hleba – Varga Sz. (Losonczy), Farkas D. (Horváth I.), Győrfi (Tóth J.), Molnár, Makó (Tomán), Bránya (Hatvani), Kovács B. (Tompai), Lucza, Sárdi (Máthé), Jóvér.
Edző: Makó Zsolt

A Tázlári FC csapata

Tázlári FC: Hegyi – Börcsök, Lehoczki (Bálint), Dúl (Lázár), Kószó, Csigi, Forgó, Záhonyi, Erdélyi (Kiss T.), Horváth I., Schütz (Huszár).

A mérkőzés a hazai csapat számára kezdődött jól, mivel 20 percnyi játék után már 3-0-ra vezettek. A héten frissel leigazolt Kovács Balázs már az 5. percben betalált fejjel, majd Farkas Dávid „Canada” kétszer volt eredményes. Ezt követően több nagy gólszerzési lehetősége is volt a kaskantyúiaknak, de nem sikerült újabb góllal lezárniuk a mérkőzést. A tázláriak a hazai csapat hibáit kihasználva a 40. percben Záhonyi Mátyás révén szépítettek (3-1), majd a 44. percben Forgó Dániel góljával visszajöttek a mérkőzésben (3-2). A szünet után is sok helyzete volt a hazaiaknak, de nem tudták ezeket gólra váltani. A tázláriak egy pontrúgásból a 86. percben Forgó Dániel révén kiegyenlítettek (3-3). A találkozó végére azonban még maradtak izgalmak. A kaskantyúiak mindent megtettek a győzelem érdekében és egy jó cserének köszönhetően a kapuból kihozták csatár pozícióba Szergej Hlebát – aki a kapusuk covid fertőzése miatt kényszerből szinte végig védte a mérkőzést – és az egyenlítést követően egy percen belül megszerezte a győzelmet jelentő találatot a hazaiaknak (4-3). Ritkán látható, nagyon izgalmas végjátékban és mérkőzésen aratott győzelmet ezen a napon a kaskantyúi gárda.

Virág Tibor – Kaskantyúi FSE elnöke:

-Csapatunknak a mérkőzésen voltak hibái, de nagyon jó periódusaink is, így külön öröm, hogy a héten leigazolt Kovács Balázs góllal mutatkozott be nálunk. Rajta kívül jó teljesítményt nyújtott még a játékosedzőnk, Makó Zsolt „Zsuga”, de az egész csapatot kiemelhetném, mert az utolsó pillanatig mindent megtettek a fiúk a győzelemért. Ezúton is szeretnék gratulálni a tázláriaknak is a jó játékukhoz. A mérkőzés után baráti hangulatban fogyasztottuk el közös ebédünket a vendégcsapattal. A mai tabellát megnézve két forduló után a tavaly lesajnált és mindenki által sok góllal megverni kívánt Csengőd és a Kaskantyú csapata van az élen. Tudom, nem lesz ez mindig így, de ez a tény mutatja, hogy jó irányba mozdultak el a bajnokság kisebb csapatai.

Kapcsolódó cikk
Szüret-elő és Falunapot rendeztek Kaskantyún
Szüret-elő és Falunapot rendeztek Kaskantyún
2021. augusztus 28-án szombaton, már sokadik alkalommal került megrendezésre a kaskantyúi Szüret-elő és Falunap. Évtizedes hagyományra tekint vissza Kaskantyún, hogy...

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (71 db kép)
MEGOSZTÁS