A megyei III. osztályú labdarúgó bajnokságban szereplő Kiskőrösi LC II. csapata szeptember 4-én játszotta le első mérkőzését az új szezonban. A kiskőrösi együttes ezen a napon, a bajnokság harmadik fordulójában a bócsai gárdát látta vendégül. A találkozó nagy küzdelmet hozott és szoros csatában nyert a kiskőrösi együttes.

-Hirdetés-

Kiskőrösi LC II – Bócsai BLSE 2-1 (1-1)

A Kiskőrösi LC II. csapata

Kiskőrösi LC II.: Mlinkó – Molnár Z., Sinkó (Szlovák R.), Rumán, Polyák, Gmoser I. (Dulai J.), Csóka (Lengyel), Pecznyik, Gyurián, Gombár (Mokrickij), Kriskó (Miklós).

A Bócsai BLSE csapata

Bócsai BLSE: Andrásy – Kárász, Máté, Kalló, Tápai, Szeg, Császár (Weiszhab), Benkó (Molnár), Varga T., Péter-Szabó (Varga Á.), Lendvai.

A mérkőzés képe alapján két azonos játékerőt képviselő csapat küzdött meg egymással ezen a napon. A kiskőrösi csapat többet birtokolta a labdát, de a vendégek gyors ellentámadásai rendre gólveszélyt jelentettek. A hazai együttes a 15. percben egy buktatás után büntetőből szerzett vezetést a 15. percben Gyurián Gábor révén (1-0). Egy szép kontratámadás végén a 25. percben a bócsaiak is a kapuba találtak Benkő Attila góljának köszönhetően (1-1). A második félidőben mindkét kapu előtt adódtak gólszerzési lehetőségek és sokáig úgy tűnt, hogy döntetlennel zárul a találkozó. A 80. percben egy lökést követően jutott újabb büntetőhöz a kiskőrösi csapat, amelynél a labdát Gyurián Gábor nagy erővel lőtt a kapuba (2-1) és eldöntötte ezzel a három bajnoki pont sorsát.

Rácz János – Kiskőrösi LC II. edzője:

A mai napon három meghatározó játékosunkra nem számíthattam, ami rányomta bélyegét a teljesítményünkre. Volt a középpályán két olyan labdarúgó Gmoser István és Csóka Efraim személyében, akik új igazolások és korábban még nem szerepeltek nálunk. Talán az összeszokatlanság hiányára is lehet írni, hogy döcögött a játékunk. Mindezek mellett többen voltak a kezdőcsapatban, akik nem tudtak edzésekre járni és mindez nagyon befolyásolta a játékunkat. Fontos megemlítenem, hogy a bócsaiak nagyon jól játszottak, kiválóan küzdöttek és meg kellett szenvednünk a győzelemért.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (52 db kép)
MEGOSZTÁS