Miss Queen Hungary döntőjét 2021. augusztus 29-én rendezték meg Budapesten a Marriott Hotelben, ahol a tíz legjobb versenyző között ott volt Geiger Zsanett is, aki közönségdíjas lett.

 

-Hirdetés-

A csengődi lány így nyilatkozott hírportálunknak a versenyről: 

„2021. augusztus 29-én tartották meg a Miss Queen Hungary döntőjét Budapesten a Marriott Hotelben, ahol én is a döntős lányok közt voltam. A verseny egy teljes évet csúszott a vírus miatt, de ezt sikerült a javamra fordítani, mert így több időm volt a felkészülésre. A tavalyi évben Ráckevén volt egy felkészítő táborunk, ahol a tavalyi győztes, Árki Domonika, tanította be nekünk a koreográfiákat, emellett a tavalyi közönségdíjas, Dobronyi Kitti, tartott nekünk reggeli edzéseket. Nagyon élveztem már akkor is a lányok társaságát. A tábor alatt rengeteg videót leforgattunk a szponzoroknak, rengeteg fotó is készült. A mi kis csapatunk, ezalatt az egy év alatt teljesen összekovácsolódott a lányokkal, mindenki nagyon jóba lett mindenkivel. Már most szervezzük a következő programot, hogy újra találkozni tudjunk. 

(Fotó: Aradi Lilla)

Maga a verseny nagyon színvonalas volt, gyönyörű volt a terem, a díszlet. 5 tourban mutatkoztunk meg, 2 bikinis tour volt, 2 koktélruhás és egy estélyi ruhás tour. Az 5 forduló után volt a koronázás, amikor kiderült a végeredmény. Nagyon boldog vagyok, mert a tavalyi tábor alversenyén én nyertem meg a Miss Beauty Face címet, most a versenyen pedig Közönségdíjas lettem. Úgy érzem, hogy ez egy nagyon szép eredmény, sokat jelent nekem, hogy abból a 250-260 nézőből a legtöbben rám szavaztak.

(Fotó: Aradi Lilla)

Aki ismer engem, tudja, hogy nem csak azért indulok szépségversenyen, hogy megmutassam magam, hanem mert szeretnék példát mutatni a fiatalabbaknak, hogy ne féljenek megmutatni a természetes szépségüket. A kevesebb néha több, én mindig ezt vallom! Mindemellett  szeretném mindenki tudtára adni, hogy igenis tisztességesen is lehet érvényesülni a magyar szépségiparban. Egyre jobban haladok efelé a célom felé, igaz kis léptekkel, de a visszajelzések a fiatalabbaktól, hogy szeretnének engem még versenyen látni, és méseljek magamról, meséljek, hogy mit hogyan érdemes egy versenyen csinálni, ezek döbbentenek rá, hogy jó úton haladok.” 

(Fotó: Aradi Lilla)
(Fotó: Oravecz Dia) 

Szeretettel gratulálunk!
Köszönjük a képeket Geiger Zsanettnek!
A fotókat Oravecz Dia és Aradi Lilla készítették.  

Korábbi interjúnkat, amit a fiatal lánnyal készítettünk, IDE kattintva olvashatják el. 

MEGOSZTÁS