Tavaly a vírushelyzet miatt sajnos a gólyahét elmaradt, idén viszont szerencsére megszervezhette a 12. évfolyam. Ebben az évben négy osztály – két hetedikes és két kilencedikes- vett részt az egyhetes programon.

-Hirdetés-

A héten minden nap beöltözve kellett jönniük a gólyáknak -például: pizsamában, bohócoknak vagy időseknek öltözve-, mindennap részt kellett venniük egy gólyatornán és emellett még rengeteg feladatot kellett teljesíteniük.

12.C

Az utolsó nap pedig szokásosan a gólyaavató nap volt, ahol többek között sorversenyekkel mérték össze ügyességüket a bejövő osztályok. A feladatok a csapatépítésről szóltak. Minden feladatban egymást kellett segíteniük a mihamarabbi célba jutás érdekében. Mint minden évben most is minden osztálynak be kellett mutatni egy táncot és előadni egy ódát a végzőseikről.

Sorversenyekkel mérték össze ügyességüket

Nem maradhatott el a hagyományos gólyaeskü sem, amit fél lábon állva ismételtek el a kisgólyák.

Gólyaeskü

A zsűri által összesített pontok alapján döntöttek a helyezésekről. A zsűrit Szentgyörgyiné Szlovák Mária igazgatónő és négy végzős diák alkotta.

A zsűri, középen: Szentgyörgyiné Szlovák Mária igazgató 

Az osztályfőnökök és a diákok is mindent megtettek az első helyért, amit végül a 9.D osztály (osztályfőnök: Döme Géza) nyert el. Második a 7.B (osztályfőnök: Szemerey Anna), harmadik a 9.C osztály (osztályfőnök: Baranyi Lászlóné), negyedik pedig a 7.A (osztályfőnök: Kromholcz János) lett. Minden osztály tortát és oklevelet kapott.

Mindenkinek gratulálunk!

Írta: Németh Hanga
Képek: Németh Boróka

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (84 db kép)
MEGOSZTÁS