Szeptember 12-én vasárnap is változatos programokkal és sok-sok fellépővel folytatódott az Akasztói Kisasszony-napi Búcsú. A vasárnapi programsorozatot ünnepi szentmise nyitotta, ezután a figyelem a fellépőkre és a lóerőkre összpontosult. Az évről-évre egyre nagyobb népszerűségnek örvendő motoros találkozóra már dél körül elkezdtek gyülekezni a résztvevők. Idén nem az akasztói művelődési ház előtt, hanem a Szent István utca elején volt látható a motoros gyülekezés.

-Hirdetés-

Az érkezőket és a kilátogatókat Suhajda Antal polgármester köszöntötte ünnepi beszédével. A köszöntőt követően az összegyűlt motorokat a zsűri értékelte.

A zsűri

Míg a zsűri dolgozott és különböző szempontok alapján értékelte a motorokat, addig a színpadon a fellépők sorát a Ritmo de Conga együttes kezdte, akik dobjátékkal és rendhagyó táncukkal repítették el a közönséget a szenvedélyes, pezsgő latin és brazil kultúrába.

Bon-Bon együttes

A 16 órakor fellépő Bon-Bon együttes teremtett elképesztő hangulatot, az éneklésnek a közönség is részesévé vált. Az együttes az est további fellépői számára megalapozta a hangulatot.

A díjazottak

Ezt követően a motoros szépségverseny eredményhirdetése következett, ahol egy régi magyar motor tulajdonosa nyerte meg a fődíjat, ami egy kétszemélyes Mátyás Tál volt az Akasztói Horgászpark és Halascsárda felajánlásával.

Ezután következett a már hagyománnyá vált motoros felvonulás, ahol a kilátogatók több típussal is találkozhattak: terepmotorok, sportmotorok, quadok és más egyéb különleges háromkerekű vasparipák.

Ganxsta Zolee és a Kartel

Az Akasztói Kisasszony-napi Búcsú és a vasárnap záró műsorszáma este 18 órakor kezdődött, a műsort pedig Ganxsta Zolee és a Kartel adta. A remek koncert szinte teljesen megtöltötte az akasztói főteret és környékét. A koncertet követően a közönség nem is tudta elengedni a fellépőket, akiket vastapssal sikerült is visszavarázsolni egy újabb szám erejéig a színpadra.

A vasárnapi programsorozat méltó lezárása volt a háromnapos rendezvénynek, ahol mindenki megtalálhatta a kedvére valót, hisz kiállítások, koncertek, táncbemutatók és felvonulások színesítették és öregbítették tovább az Akasztói Kisasszony-napi Búcsú hírnevét.

Kapcsolódó cikk
Színes, szórakoztató programokkal várta szombaton az érdeklődőket az Akasztói Kisasszony-napi Búcsú
Színes, szórakoztató programokkal várta szombaton az érdeklődőket az Akasztói Kisasszony-napi Búcsú
Szeptember 11-én szombaton színes programokkal és sok-sok fellépővel folytatódott az Akasztói Kisasszony-napi Búcsú.   A pénteki naphoz hasonlóan szombaton is...

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (112 db kép)
MEGOSZTÁS