A Kiskőrösi LC ifjúsági csapata a megyei labdarúgó bajnokság közép csoportjában szerepel. Az U19-es kiskőrösi gárda szeptember 18-án a bajnokság 3. fordulójában hazai környezetben lépett pályára.

A kiskőrösi fiatalok ezen a napon a Méhecskék SE Kalocsa gárdáját látták vendégül, akik ellen 7-1-re (7-1) nyertek: Pszota (Brada) – Szlovák D., Torgyik M., Gulyás, Szedmák (Andrási), Pecznyik, Amin, Téglás, Karf (Piller), Nagy G., Horváth G.

-Hirdetés-

A mérkőzés már az első félidőben eldőlt, miután a 18. percben 4-0-ra vezetett a kiskőrösi gárda. A hazaiak a játék minden elemében felülmúlták a vendégeket, nagy mezőnyfölényben játszottak és sorra dolgozták ki a gólhelyzeteket. Ebben a játékrészben a kimaradt hazai helyzetek mellett még két kiskőrösi kapufa is jellemezte a hazaiak nagy fölényét. Az első félidő végén az 5 gólt szerző Szedmák Rolnad, Karf Alex és Téglás Hunor góljaival 7-1-re vezetett a kiskőrösi csapat.

A második félidőben is voltak kiskőrösi helyzetek, valamint Karf Alex egy büntetőt is kihagyott, de az eredmény már nem változott. A hazai fiatalok akár nagyobb arányban is nyerhettek volna ezen a mérkőzésen.

Mokrickij Viktor – Kiskőrösi LC edzője:

-Gratulálok a fiúknak a szép győzelemhez, amit jó játékkal értek el. Különösen az első félidőben nyújtott teljesítményünkkel vagyok elégedett. Amikor nagy fölényben játszottunk, sorra alakítottuk ki a helyzeteinket, és szép támadások végén szereztünk gólokat. Nagy segítséget jelent számunkra, hogy a keretünkből többen a felnőtt csapattal tudnak készülni, és az ott szerzett rutint, tapasztalatokat nagyon jól tudják nálunk használni. Külön öröm, hogy esetenként Szedmák Roland is a rendelkezésünkre állhat, akinek ma nagyon sokat köszönhetünk, hiszen egy félidő alatt szerzett 5 góljával járult hozzá a mai sikerünkhöz. Vannak hiányzóink, így most elég szűk a keretünk, de keményen dolgozunk és szeretnénk az érmes helyekért küzdeni ebben a szezonban is.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (47 db kép)
MEGOSZTÁS