A megyei III. osztályú labdarúgó bajnokságban a Kiskőrösi LC II. csapata szeptember 18-án hazai környezetben lépett pályára. A kiskőrösiek a bajnokság 5. fordulójában a Csengőd SE gárdáját látták vendégül, akik ellen nagy gólarányú győzelmet arattak.

Kiskőrösi LC II.-Csengőd SE 6-1 (1-1)

A Kiskőrösi LC II. csapata

Kiskőrös LC II.: Mlinkó – Markó, Somlyai (Csóka), Pecznyik (Lengyel), Polyák (Szlovák R.), Szlovák P. (Gyurián), Dulai (Sinkó), Rumán (Rácz), Mokrockij, Gombár (Kriskó), Breznyán.
Edző: Rácz János

A Csengőd SE csapata
-Hirdetés-

Csengőd SE: Boldog – Varga M. (Vászon Zs.), Lengvári, Nagy E., Zorics (Fekete), Kecskeméti (Láng), Lasztovicza Á., Széhn (Pukansky), Vászon G., Bartha, Németh R. (Kiss S.).
Edző: Szabad Zoltán

A találkozó elején a csengődiek szervezett játékukkal meglepték a kiskőrösieket, és kontratámadásaik állandó veszélyt jelentettek a hazai kapura. A 21. percben egy szép akció végén, Zorics Márk megszerezte a vezetést a csengődieknek (0-1). Nehezen talált magára a kiskőrösi csapat, de a 26. percben Somlyai Péter kiegyenlítette, amikor jobb oldalról éles szögből, szép mozdulattal lőtte ki a labdával a hosszú felső sarkot (1-1).

A szünet után fokozatosan került egyre nagyobb fölénybe a kiskőrösi gárda, és a duplázó Sinkó Dorián, Szlovák Pál, Polyák Gergely, valamint Gyurián Gábor találataival 6-1 arányú megérdemelt győzelmet arattak.

A 74. percben páros kiállítás történt, amikor a hazai oldalon Mokrickij Viktor, a vendégeknél pedig Vászon Zsolt kapott piros lapot, a két játékos összeszólalkozását követően.
Rácz János – Kiskőrösi LC edzője:

-Nehéz mérkőzésre számítottunk, mert figyeltük az ellenfelünk jó eredményeit és ismertük a játékosaikat. Az első félidőben még bírta erővel a csengődi csapat és nagyon megnehezítette a dolgunkat. A második félidőre azonban szétesett a játéka a csengődieknek, és a végére még akár ennél nagyobb arányban is nyerhettünk volna. Nagyon jól szállt be a mérkőzésbe a két gólt szerző Sinkó Dorián, és a cseréink új lendületet adtak a csapatnak a második félidőben.
A kiállításnál azt láttam, hogy egymást szidalmazta a két játékos, de talán elegendő lett volna mindkét vétkes labdarúgónak egy sárga lapot adni.
Nagyon remélem, hogy folyamatosan javul majd a teljesítményünk és szeretnénk idén is az érmes helyekért versenyben maradni.

Szabad Zoltán – Csengőd SE edzője:

-Az első félidőben nagyon jól játszottunk, szervezetten védekeztünk és a kontratámadásink is veszélyesek voltak a kapura. Sajnos a mostani mérkőzésen is visszaköszönt az a probléma, ha gólt kapunk, akkor utána szétesik a játékunk. A kiskőrösiek a második félidőben sokkal jobban játszottak, kihasználták a nagy védelmi hibáinkat és azokból gólokat lőttek.
Az tudni kell, hogy nyáron teljesen kicserélődött a játékoskeretünk. Ezért még nem ismerik egymást megfelelően a játékosok, és ez a szezonunk a csapatépítés jegyében fog lezajlani.
A kiállításról annyit, hogy szabálytalankodtunk az ellenfelünk egyik játékosával szemben, amit a kiskőrösiek nehezményeztek szóban. Talán az összeszólalkozott játékosoknak elég lett volna adni egy-egy sárga lapot, így utólag nagyon sajnáljuk, hogy kiállítás lett a dologból.
Van most 9 pontunk, a jövő héten megpróbálunk javítani és hazai környezetben nyerni.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (43 db kép)
MEGOSZTÁS