Nagy létszámú utánpótlás labdarúgó tornát rendezett a Kiskőrösi LC a Városi Sporttelepen szeptember 19-én. Ezen a napon a Bozsik torna keretében az U7-es, és az U9-es korosztályok csapatai léptek pályára.

A Kiskőrösi LC utánpótlásért felelős szakmai vezető, Füleki Antal elmondta, hogy az eseményre 12 település csapata jött el, mintegy 130 fiatal labdarúgó részvételével. Az együttesek Kiskőrösről, Hartáról, Izsákról, Kerekegyházáról, Soltról, Bugacról, Kunszentmiklósról, Akasztóról, Soltvadkertről, Szabadszállásról, Dunapatajról és Szalkszentmártonról érkeztek.

A Kiskőrösi LC U9-es csapata
A Kiskőrösi LC U7-es csapata
-Hirdetés-

A kiskőrösi egyesület „C” kategóriás körzetközpont lett az idei szezontól, így a korábbi 4-5 csapattal szemben most már jóval nagyobb tornákat rendezhetnek meg. Az U7-es csapatok számára 10, az U9-es gárdák részére pedig 8 pályával várták az ide érkező egyesületeket. Az előírások szerint az U7-es fiataloknál 40 perc, az U9-es gárdáknál pedig 60 perc tiszta játékidőt kellett biztosítani a labdarúgóknak. A mérkőzések 8-10 percesek voltak, és körforgásszerűen találkoztak mindig más ellenféllel a csapatok. A kiskőrösi fiatalok az U7-es korosztályban Pásztor Gyula, az U9-es korosztályban pedig Sinkó Dorián edző irányításával léptek pályára.

A torna végén minden játékos csokoládét kapott, a legjobban teljesítő labdarúgók pedig oklevél elismerést vehettek át.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (97 db kép)
MEGOSZTÁS