Az 5412-es úton, Kunfehértó térségében frontálisan összeütközött egy kamion és egy személyautó. A kamion ezután egy másik autónak is nekicsapódott.

-Hirdetés-
Ebben a cikkben a téma tartalma miatt nem tartjuk etikusnak fizetett hirdetések megjelenítését, ezért a hozzátartozók érzéseit tiszteletben tartva nem jelenítünk meg hirdetéseket.

Egy 20 éves bajai fiatalember haladt Audi személyautójával Kunfehértó irányába, amikor egy jobbra ívelő kanyar előtt, egy BMW előzésbe kezdett. A manővert azonban nem tudta befejezni, mert szemből érkezett egy kamion. A friss jogosítvánnyal rendelkező fiatal először vissza akart húzódni a sávjába, majd amikor látta, hogy az már nem sikerülhet, balról, az útpadkán próbálta kikerülni a kamiont, de frontálisan összeütköztek. Az Audi lesodródott az útról, majd egy legelő szélén, az oldalára borulva állt meg a teljesen összeroncsolódott autó. A tartálykocsi az ütközés következtében nekicsapódott egy szemből érkező BMW-nek, amely a jobboldali árokba az oldalára borult. A kamion is árokba hajtott, a tankja szétszakadt és több száz liter gázolaj folyt az útra.  A balesetben a vétkes sofőr és a másik személyautó utasa megsérültek, őket a mentők kórházba szállították.

A bort szállító tartálykocsi akasztói sofőrje elmondta, Jánoshalmáról Szlovákiába indult, de nem jutott messzire, a jármű eleje totálkárosra tört, a futóműve is kiszakadt az ütközés erejétől. A hatóságok az érintett útszakaszt teljes szélességében  órákra lezárták, a forgalmat elterelték. A baleset körülményeit a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság vizsgálja.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (18 db kép)
MEGOSZTÁS