A megyei I. osztályú női kézilabda bajnokságban szereplő Kiskőrösi NKSZSE gárdája szerptember 25-én hazai környezetben lépett pályára. A lányok ezen a játéknapon a Kiskunhalas együttesét fogadták.

-Hirdetés-

A kiskőrösi csapat a találkozón 25-20 (9-13) arányú vereséget szenvedett: Borbényi 1, Kornóczi 1, László 1, Czérna, Varga A. 2, Zsubori 1, Schiszler 3, Tösmagi 5, Markó 1, Kollár, Csepregi 5, Fazekas, Boldizsár. Az első félidő elején felváltva estek a gólok és szoros volt az eredmény. Miután védekezésben sokat hibáztak a kiskőrösiek a vendégek a szünet előtt 4 gólos vezetésre tettek szert. A második félidőben magabiztosan őrizte előnyét a kiskunhalasi csapat és a pontatlanul játszó kiskőrösieknek nem volt esélye a pontszerzésre.

Czérna János – Kiskőrösi NKSZSE edzője:

Sajnos a mai találkozón sok hibával játszottunk támadásban és védekezésben egyaránt. Úgy gondolom, hogy a mai ellenfelünkkel szemben jobb játékkal pontot vagy pontokat szerezhettünk volna. Sok a fiatal a csapatunkban, akiknek még idő kell, hogy megszokják és felvegyék a felnőttek ritmusát.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (59 db kép)
MEGOSZTÁS