A rendszeres mozgásra és az egészséges életmódra hívta fel a figyelmet a szeptember 25-én Kiskőrösön megtartott Városi Sportnap. A program a Városi Sporttelepen került megrendezésre több helyi egyesület részvételével.

-Hirdetés-

Az eseményt a Kiskőrösi Önkormányzat Kulturális, Turisztikai és Sport Bizottságának elnöke Filus Tibor nyitotta meg. A TOP-7.1.1-16-H-ESZA-2021-02277 azonosítószámú Hagyományőrző Városi Sportnap Kiskőrösön című projekt keretében bemutatkoznak Kiskőrös Város Sportegyesületei, többek között a Győztes Kör Sportegyesület, a JP Team Sportlövész Egyesület, a Kiskőrösi Taiji Egyesület, a HC Kiskőrös (jégkorong), valamint a női és a férfi kézilabda klubok. A bemutatkozás alkalmával lehetősége nyílt az érdeklődőknek a sporttevékenységek gyakorlására is.

A rendezvényen a Kiskőrösi Egészségfejlesztési Iroda munkatársai egészséggel kapcsolatos állapotfelmérést is végeztek. A program során Szlávik-Kupán Emese sportspecifikus dietetikus egészséges étkezéssel kapcsolatos előadása is segítette a résztvevők egészségtudatosságának növelését.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (51 db kép)
MEGOSZTÁS