Kiskőrösön került megrendezésre a Magyar Apostoli Egyház országos konferenciája ezen a hétvégén. Az evangéliumi pünkösdi-karizmatikus mozgalomba tartozó közösség  konferenciájának helyszínét a kiskőrösi Oázis Apostoli Gyülekezet biztosította.

 

-Hirdetés-

A mintegy 200 fős rendezvényre az országos számos területéről érkeztek résztvevők. Az alkalom jó lehetőséget biztosított arra, hogy az online térből kilépve megerősödjenek a személyes kapcsolatok és a gyülekezetek tagjai egy igazi lelki közösségben tudják gyakorolni hitüket.

Az alkalom jó lehetőséget biztosított arra, hogy az online térből kilépve megerősödjenek a személyes kapcsolatok

A konferenciát Horváth Gábor egyházelnök nyitotta meg, aki egyben felvázolta a konferencia lényeget is: mi az, amit le kell bontani az életünkben (gondolkozásunkban, beszédünkben, viselkedésünkben), mert csak akadályoz bennünket a hitéletünk megélésében és mi az, amit keresztény emberként Krisztusba vetett hittel szükséges megerősítenünk, felépítenünk ahhoz, hogy kiteljesedett hívő életet tudjunk élni.

Az alkalmon mintegy hét lelkipásztor adott át egy-egy rövid igei üzenetet

Az alkalmon mintegy hét lelkipásztor adott át egy-egy rövid igei üzenetet, valamint a pécsi és a kiskőrösi gyülekezetek dicsőítő csoportjai vezették a résztvevőket az éneklésben. A gyermekek sem unatkoztak, hiszen a délelőtt folyamán gyermekfoglalkozáson vehettek részt, ahol egyfajta műhelymunka keretében bonthatták le a negatív tulajdonságokat jelképező téglákat és építhettek egy új, pozitív tulajdonsággal rendelkező falat. A délutáni időszak alatt pedig fáradhatatlanul ugrándozva vezethették le energiáikat a rendezvényen felállított légvárban.

Mire építed fel az életed? A Biblia ezt a gondolatot így fogalmazza meg:

Mert más alapot senki sem vethet a meglevőn kívül, amely Jézus Krisztus.
1Korintus 3,11

Ez a gondolat nyert megerősítést ezen a konferencián, s hitünk szerint Jézus Krisztus személye olyan alapot ad egyéni, családi és gyülekezeti életünknek, amely a társadalomra is jó hatással van.

A szöveget írta és a képeket készítette:  Benedek Tibor 

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (8 db kép)
MEGOSZTÁS