A Kiskőrösi KSK NB II-ben szereplő férfi kézilabda csapata az őszi szezonban első hazai találkozóját játszotta szeptember 25-én a helyi sportcsarnokban. A fiúk nem álltak könnyű feladat előtt, mert a tavalyi bajnok Tungsram SE-Nagykanizsa gárdáját látták vendégül.

A találkozón a kiskőrösiek a komolyabb játékerőt képviselő Tungsram SE-Nagykanizsától 25-20 (7-15) arányú vereséget szenvedtek: Petróczi-Kis – Hunyadi 2, Ruskó 1, Rohoska 3, Laki Gergő 5, Bezsenyi 4, Barna 2. Csere: Laki Gábor (k), Bezsenyi, Patai D., Turi 1, Harangozó 1, Wágner, Nagy B., Bogáromi, Gucsi.

-Hirdetés-

A találkozó elején felváltva estek a gólok, de 3-3 után zsinróban 5 gólt lőtt a vendégcsapat (3-9) és ez meghatározta a mérkőzés alakulását. A kiskőrösiek néhány fokozattal lassabban kézilabdáztak ellenfelüknél és védekezésben sem voltak megfelelően zártak. A hibákat könyörtelenül kihasználták a nagykanizsaiak és az első játékrész után nagy előnyre tettek szert. A szünet után fokozatosan lendült játékba a kiskőrösi csapat és nagyon lelkes játékkal a fiúk visszajöttek a mérkőzésbe 9 gólos hátrányt követően. A hazaiak 13-20-as állást követően 4 gólt dobtak és 17-20-nál Turi Attila kezében volt a lehetőség a további felzárkózásra, de kihagyta sajnos a ziccerét. Eközben mindkét csapat kapusai nagy bravúrokat mutattak be, de különösen a hazai oldalon Laki Gábor mutatott be több esetben is hatalmas védést. A találkozó hajrájában rutinosan őrizte előnyét a nagykanizsai gárda és megnyerték a mérkőzést.

Laki Gábor (sárga mezben)

A találkozót követően a hazai csapat legjobbjának választott Laki Gábor egy üveg bort vehetett át Harangozó Péter csapatvezetőtől.

A kiskőrösi kapus a következőképpen értékelte a mérkőzést:

-Az edzések nehezen indultak be, mert sok az új csapattag és még meg kell szoknunk egymást. A hangulat ma kiváló volt, a szurkolótábor húzta a csapatot és ennek köszönhetően jöttünk vissza tetemes hátrányból a második félidőben. Sajnos az első félidőben álmosan, lassan kezdtünk és nehezen pörögtünk fel a mérkőzés megfelelő ritmusára. A mai mérkőzésen döntő volt, hogy a helyzetkihasználásunk nem volt megfelelő. A második félidőre feljavult a védekezésünk, aminek köszönhetően én is jobb teljesítményt tudtam nyújtani. Nagyon remélem, hogy a bajnokságban egy erős középcsapatként tudunk majd helytállni.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (52 db kép)
MEGOSZTÁS