2021. szeptember 26-án vasárnap délután az Akasztó FC második számú csapata a Bócsa együttesét fogadta. A találkozót a hazaiak nyerték meg 5-0 arányban.

Nagyon bekezdtek a hazaiak, hiszen már az első percben zörgött a vendégháló. Egy remek kiugratást követően Hlavács István lőtte ki a jobb alsót (1-0). A 9. percben az egyik vendégvédő kezére pattant labda a tizenhatoson belül, jöhetett a büntető, melyet Podmaniczki Dénes higgadtan értékesített (2-0). Az első játékrészben több gól már nem esett. A hazaiak növelhették volna előnyüket, de helyzeteik rendre kimaradtak.

Lázár Zsolt kétszer volt eredményes a találkozón
-Hirdetés-

A második játékrész elején, 8 perc alatt szerzett három találatot a hazai együttes. A 48. percben Lázár Zsolt lőtt közelről a Bócsai kapuba (3-0), majd az 53. percben Hlavács István lapos beadását Suhajda Gergely váltotta gólra (4-0). Az 56. percben pedig újra Lázár Zsolt volt eredményes (5-0). A találkozó további részében újabb gólokat szerezhetett volna a hazai Akasztó, míg a vendégek 5-0 után is próbálkoztak és egy-két helyzetig el is jutottak.

A mérkőzést megérdemelten nyerte meg a hazai együttes.

Kovács Péter és Szeg Bence küzd a labdáért

Akasztó FC II. – Bócsai BL SE 5-0

Akasztó FC II.: Gombár, Kósa B. (Kósa K.), Pecznyik (Fésüs T.), Kovács P., Lázár Zs., Podaniczki (Szabó Sz.), Borsik, Hlavács, Fésüs D., Suhajda (Fábián P.), Gubán. Vezetőedző: Tóth János

Bócsa: Andrásy, Kárász, Kalló, Tápai, Vincze (Varga Á.), Mészáros, Varga T. (Benkő), Péter-Szabó, Molnár (Szeg), Fábián, Lendvai.

Lázár Zsolt – Akasztó FC II.:

– Nagyon készültünk erre a mérkőzésre, hiszen a tavaszi szezonban bajnoki címet nyertünk. A Bócsa már meglepett minket, ezért szerettünk volna visszavágni nekik. Ez sikerült is. Nagyon gyorsan betaláltunk, majd szintén gyorsan jött a második gólunk. Ezek után kissé megnyugodott a csapat. Utána az első félidőben kissé ellaposodott a játék, de kezünkben volt végig a mérkőzés. Megérdemeltük ezt az 5-0-át, ami nem volt túlzó. Le a kalappal a srácok előtt. Maradtak azért ki helyzeteink, így lehetett volna nagyobb is a győzelmünk, de amikor 5-0-ára nyerünk ez nem akkora baj. Megint lehoztuk gól nélkül a találkozót. Külön dicséret illeti a védelmünket. Készülünk most már a Tabdi ellen.

Péter-Szabó Zsolt – Bócsa:

– Kicsit csalódottak vagyunk az eredmény miatt. Idén kissé foghíjasan vagyunk, hiszen sok a sérültünk. A bajnok otthonában játszottunk ilyen arányú vereség is beleférhet, de úgy gondolom, hogy szorosabb eredmény reális lett volna. Gratulálunk az Akasztónak!

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (38 db kép)
MEGOSZTÁS