A Kiskőrösi LC U19-es labdarúgó csapata a megyei korosztályos bajnokságok közép csoportjában szerepel. Az együttes legutóbb október 2-án lépett pályára, amikor hazai környezetben fogadták a Jánoshalmi FC gárdáját.

-Hirdetés-

A kiskőrösi fiatalok lelkes játékukkal 4-1 (2-0) arányú győzelmet arattak: Pszota – Szlovák, Gulyás, Kovács T., Amin, Téglás (Brada), Várszegi, Andrási (Piller), Karf, Nagy G., Horváth G. A tartalékosan felálló kiskőrösiek az első félidőben Amin Adrián és Karf Alex góljaival kétgólos előnyre tettek szert. A második félidőben Kovács Tibor találatával már háromgólos volt a hazai előny és eldőlni látszott a mérkőzés. A vendégek egy 73. percben szerzett találattal még szépíteni tudtak, de a kiskőrösiek magabiztosan őrizték az előnyüket és a 90. percben Várszegi Dominik találata beállította a 4-1-es végeredményt.

Mokrickij Viktor – Kiskőrösi LC edzője:

-Nehéz mérkőzésre számítottam és a várakozásnak megfelelően egy szervezetten játszó ellenféllel találkoztunk. Nagyon sok dolog összejött a hét közbe, ami miatt több kezdő játékosra nem számíthattam és az edzéseken is csak kis létszámban voltak jelen a fiatalok. Nagyon nehéz mérkőzésen vagyunk túl és a körülményeket ismerve csak gratulálni tudok a csapatnak ehhez a győzelemhez. Ki szeretném emelni a játékosok küzdőszellemét, amivel nagyon elégedett voltam. Fiatal csapat vagyunk ebben a korosztályban, de az a célunk, hogy odaérjünk a dobogós helyek valamelyikére.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (42 db kép)
MEGOSZTÁS