Lejátszotta második bajnoki mérkőzését az új szezonban a Kiskőrösi LC U15-ös lány labdarúgó csapata. Az együttesben több hiányzó is volt, így igen tartalékosan léptek pályára az október 2-án lejátszott hazai mérkőzésük alkalmával.

-Hirdetés-

A kiskőrösi lányok ezen a napon a jánoshalmi Arany Bácska együttesét fogadták, akik ellen 8-1-re (3-0) nyertek: Gróf –Somlyai, Csabányi, Lucza, Varga P., Galambos, Herceg Vanessza. A kiskőrösiek cserejátékosok nélkül kezdték el a találkozót. Az igen tartalékos felállás ellenére a hazai gárda volt végig fölényben és ígyis tudtak gólokat lőni. A csapat nagy fölényben játszott és a helyezeteket tekintve akár ennél nagyobb arányban is győzhettek volna. A kiskőrösi gólokat Varga Petra – 5 és Galambos Anna – 3 szerezték.

Sinkó Dorián – Kiskőrösi LC edzője:

-A mai mérkőzésen több játékosra nem számíthattam betegség, sérülés és egyéb okok miatt. Mindezek mellet az egyik játékosunk jelezte, hogy csak a kezdésre tud ideérni a mérkőzésre, így nehéz helyzetben vágtunk neki a találkozónak. Bíztam a csapatunkban, hogy jobbak vagyunk, ezért vállaltuk lejátszani a mérkőzést ilyen körülmények között is. A találkozó elejétől már nagy fölényben voltunk, odaszögeztük ellenfelünket a kapujuk elé és kevés ellentámadásra adtunk esélyt nekik. A mérkőzés elején visszahúzódtunk a saját térfelünkre és gyors támadásokkal próbáltunk kapura veszélyesek lenni. A taktikánk annyiban változott a későbbiekben, hogy amikor már megnyugtató volt az előnyünk, akkor a lányoktól az egészpályás letámadást kértem, melyek után a labdaszerzésekből több gólt is tudtunk lőni. Nagyon örültem, hogy a mai napon láttam a lányoktól szép akciókat, amelyeket több passz után vezettünk végig. A sok gólunkon kívül még rúgtunk három kapufát, voltak helyzeteink, így összességében akár még nagyobb arányban is nyerhettünk volna. Az első találkozónk alkalmával 15-3-ra nyertünk Bácsalmáson, ami után elmondhatom, hogy a mai győzelemmel együtt jól kezdtük az új bajnoki szezont.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (34 db kép)