Sétarepüléssel egybekötött élménynapon vettek részt az Óbudai Nagy László Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola hátrányos helyzetű diákjai Kiskőrösön. Az iskolában működik egy zeneoktató alapítvány, amelynek segítségével élmény alapon juttatják el a gyermekeknek a zenét. Most a „zeneterápiás” program résztvevői számára nyújtottak egy életre szóló élményt.

-Hirdetés-

A program főszervezője Cserni Anetta, a Petőfi Tanya tulajdonosa volt, de az eseményt Vári Gyula, a legendás vadászpilóta,az Orion Sportrepülő Egyesület elnöke is támogatta.

Cserni Anetta elmondta, hogy a Petőfi Tanya alapvető célkitűzéséhez szorosan kapcsolódik az ilyen jellegű élménynapok szervezése, ugyanis számára a legfontosabb az esélyegyenlőség biztosítása a hátrányos helyzetben élő gyermekeknek. 

Vári Gyula, a legendás vadászpilóta a programmal kapcsolatban kifejtette, hogy a gyermekek nagyon szeretik az ilyen jellegű eseményeket, mivel a legtöbbjüknek ilyen élményben még nem volt részük korábban. 

A program során két tapasztalt pilóta, Horváth Hanna, a légihatóság munkatársa és Winkler Tamás aktív katona külön-külön vitték el a gyermekeket élményrepülésre. 

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (20 db kép)
MEGOSZTÁS