Két élcsapat találkozott 2021.10.16-án szombaton, délután Kecelen a megye hármas bajnokság középcsoportjában. A hazai Kecel II. a listavezető Akasztó második csapatát fogadta. A találkozó előtt az Akasztó egy ponttal vezetett a tabellán a Kecel előtt, így egy győzelemmel a Kecel feljöhetett volna az élre, míg egy vendég sikerrel viszont az Akasztó tudott volna meglépni üldözőitől. A találkozón végül igazságos döntetlen született.

Vágó Andor szabadrúgását védi Gombár Roland
-Hirdetés-

A találkozó első helyzete a hazaiak előtt adódott. Amikor is az előrehúzódó Orcsik lövését szedte ki Gombár a bal felsőből. A 20. percben a vendégek részéről Gubán Dániel löketét kellett védenie Tóth Tibornak. A 25. percben Hugyecz Péter szánta el magát lövésre. A labdát a felső léc alól tolta ki nagy bravúrral Gombár. A 35. percben Podmaniczki jobb oldali beadása után Lázár Zsolt lövését óriási bravúrral védte Tóth Tibor, ugyanis a lövésbe beletudta tenni még a lábát. A 40. percben nagyon szép támadást vezettek a vendégek. Hlavács István passzolt Suhajda Gergelyhez, aki remekül továbbított Gubán Dánielhez, aki jobb felsőt vette célba. Azonban Tóth Tibor megint bravúrral védett. (Aki egyébként sérülten vállalta a játékot, hiszen a bemelegítés során megsérült.)

A második játékrészben is a küzdelem dominált. Látszott, hogy aki megszerzi az első gólt az valószínű meg is nyeri a találkozót. Két nagy helyzetet sikerült feljegyezni ebben a félidőben. A 66. percben Sipiczki passza után Kovács Norbert lövésére ért le lábbal Gombár. Nagy bravúr volt. A 74. percben Podmaniczki bal oldali szöglete után, Gubán Dániel lövése a felső lécről levágódott, majd Suhajda Gergely egy ollózó mozdulattal lőtte kapura a labdát. A végállomás megint csak Tóth Tibor volt.

A találkozó összképét nézve igazságos döntetlen született az élcsapatok csatáján.

AKASZTÓ FC II. – KECEL FC II. 0-0

Kecel FC II.: Tóth Tibor, Prucser, Hugyecz, Vágó, Kovács N. (Tamaskó), Bleszák, Sipos (Kolompár), Gébl, Varga F.,Orcsik, Hatvani (Balogh Z.). Vezetőedző: Doszpod Ferenc

Akasztó FC II.: Gombár, Gubán, Kósa B., Fábián P. (Szabó A.), Pecznyik, Suhajda, Lázár, Podmaniczki, Tratter, Hlavács (Fésüs T.), Fésüs D. Vezetőedző: Tóth János

Doszpod Ferenc vezetőedző Kecel FC II.:

Jó kis küzdelmes mérkőzést játszott a két csapat egymással. Mind a két csapat megnyerhette volna a találkozót, hiszen volt helyzet mind a két oldalon. A gól hiányzott csak a játékunkból. Úgy gondolom, hogy egy nagyon jó kapus állt a túloldalon a mai nap, és ez meghiúsította azt, hogy gólt tudjunk szerezni és megnyerni a mérkőzést. A mi kapusunk is nagyon jól védett, több ziccert is fogott, úgy, hogy a bemelegítésnél rosszul ért a labdába és meghúzta a térdét. Így sérülten vállalta a játékot. Le a kalappal előtte.

Tóth János vezetőedző Akasztó FC II.:

Gratulálok mind a két csapatnak. Nagy küzdelem folyt a pályán. Igazából, amit a tabella is tükröz, hogy a második otthonába látogattunk mi éllovasként. Ez egy komoly, harcos derbi volt. Erre is számítottunk. Mind a két kapus hatalmas bravúrokat mutatott be. A csapatok előtt adódott több ziccer is, hogy megszerezzék a vezetést és akár a győzelmet is: mert itt, aki megszerezte volna az első gólt az valószínű a találkozót is megnyerte volna. Szerintem egy nagyon igazságos döntetlen született. Le a kalappal mind a két csapat előtt. Gratulálok a Kecelnek és gratulálok a saját csapatomnak is. Sajnos ma is voltak hiányzóink. Egyik alapemberünk Kovács Péter is hiányzott. De így is mindenki odatette magát a találkozón, derekasan küzdöttek a játékosaim.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (29 db kép)
MEGOSZTÁS