1956 céljai és eredményei a mai napig felelősséget rónak a magyar társadalomra – mondta Szabó István, a Honvédelmi Minisztérium honvédelmi államtitkára október 21-én, Budapesten, az 1956-os forradalom és szabadságharc emléknapja alkalmából a társadalmi szervezetek számára rendezett ünnepségen. 

Kép: https://honvedelem.hu/
-Hirdetés-

Nemzeti ünnepünk alkalmából a Honvédelmi Minisztériummal és a Magyar Honvédséggel együttműködő, a honvédelem érdekében tevékenykedő, valamint a katonai hagyományokat, történelmi emlékeket ápoló társadalmi szervezetek részére rendeztek ünnepséget Budapesten, a Stefánia Palota – Honvéd Kulturális Központban október 21-én.

Kép: https://www.facebook.com/kiskoros

Az eseményen Szabó István honvédelmi államtitkár és Sándor Zsolt vezérőrnagy, a Magyar Honvédség parancsnokának helyettese adott át elismeréseket. 

 
Ebből az alkalomból Markó Csabát, a Kunság – Média Kft. részeként működő Petőfi Sándor Művelődési Központ dolgozóját is elismerésben részesítették! 
 

 

 

A honvédelem ügye és a nyugállományú katonák érdekében huzamos időn át végzett kiemelkedő munkája elismeréséül Nemzeti Ünnepünk -2021. október 23.- alkalmából EMLÉKTÁRGYAT (MH érem) adományoztak Markó Csaba István nyá. főtörzsőrmesternek. 

 
 
Forrás:
https://www.facebook.com/kiskoros
https://honvedelem.hu/
MEGOSZTÁS