A Kiskőrösi LC szervezésében az U11-es korosztály számára szerveztek Bozsik tornát a városi sporttelepen. Az október 23-án megrendezett eseményen 8 csapat mérte össze erejét.

A Kiskőrösi LC utánpótlásért felelős szakmai vezetője Füleki Antal elmondta, hogy a tornára 10 csapatnak kellett volna eljönnie, de az Akasztói Focisuli SE és a kunszentmiklósi Miklósi GYFE gárdái nem érkezetek meg. A Bozsik fesztiválon így a 11 éves korosztályt képviselve a Kerekegyháza, Kiskőrös, Solt, Bugac, Kunszentmiklós, Izsák, Dunapataj és Soltvadkert fiataljai léptek pályára.

A Kiskőrösi LC csapata
A Soltvadkerti TE csapata
-Hirdetés-

A mérkőzések négy játéktéren, két csoportban folytak, amelyek során az MLSZ előírásainak megfelelően 80 percet játszottak a csapatok. A játéktér 35×55 méteres volt, melyen 5×2 méteres kapukra lőhették a labdát a fiatalok. Az MLSZ ajánlása szerint a támadófocit elősegítve a csapatok taktikájában a letámadás alkalmazása szerepelt kötelezően, hogy a góllövésre helyezzék a hangsúlyt. A házigazda kiskőrösiek csapata Makó Zsolt és Biácsi Gábor edzők vezetésével szerepelt. A torna végén minden játékos csokoládét kapott, a legjobban teljesítő labdarúgók pedig oklevél elismerést vehettek át.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (60 db kép)
MEGOSZTÁS