A Nemzeti Közszolgálati Egyetem hallgatóit bevonva tartottak közlekedési akciót Bács-Kiskun megye rendőrei, amelynek eredményeként 6 óra alatt 245 szabálytalankodóval szemben intézkedtek– olvasható a rendőrség hivatalos honlapján.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti szakemberei sebességellenőrzési akciót tartottak a megye közútjain 2021. október 22-én 9 óra és 15 óra között. Az akció során a rendőrök 245 szabálytalankodóval szemben intézkedtek: 33 sofőr esetében helyszíni bírságot alkalmaztak, 39 személynek közigazgatási bírságot szabtak ki, és 173 fővel szemben közigazgatási eljárás indult.

-Hirdetés-

Az ellenőrzést megtekinthették a Nemzeti Közszolgálati Egyetem III. évfolyamának közlekedésrendészeti és közrendvédelmi szakirányú hallgatói, akik később egy előadáson ismerkedhettek meg Bács-Kiskun megye aktuális baleseti helyzetével.

A sebességtúllépés az egyik leggyakoribb balesetet előidéző ok, ezért indokolt a szabálytalankodók kiszűrése. A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság arra kéri a közlekedőket, hogy tartsák be a közlekedési szabályokat, hiszen jogkövető magatartással, körültekintő vezetéssel és odafigyeléssel a balesetek megelőzhetőek!

“..hogy mindenki hazaérjen ! ”

Forrás, képek: police.hu

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (5 db kép)
MEGOSZTÁS