A Kiskőrösi Baptista Gyülekezet október 27-én, szerda reggel a közösségi médiában tájékoztatta a híveket az alábbiakról, melyet változtatás nélkül közlünk:

” Kedves Testvérek!
Két jó hírt osztok meg veletek!

1. Az imaház épületén elkezdődött az ablakok cseréje, hála az Úrnak!
2. Vasárnap lehetőségünk lesz közelebb kerülni egymáshoz!
A közel 100 éves imaházi épület meglepetéseket is hozott magával már az első 2 ablak kibontása után, ami váratlan fordulatot hozott. Szokatlanul nagy szálló por keletkezik, ezért tegnap este a takarító családnak besegítettünk egy kicsit a padok mellett az összes technikai eszközök alapos letakarásában. A fűtést nem lehet beindítani a por miatt, csak egy nagyon alapos többnapos takarítás után – ami alatt nem lehet munkavégzés. A minél gyorsabb lefolyás érdekében a vasárnapi istentiszteleti helyet ideiglenesen módosítanunk kell.
A vasárnapi imaórákat a szokott helyen, az istentiszteleti alakalmunkat viszont a közösségi épületben fogjuk megtartani. (Közel leszünk egymáshoz, a hely elég lesz a számításunk szerint.)
A gyerekeknek hosszú foglalkozásai lesznek 12 óráig a múlt vasárnap hirdetett gyülekezeti fórumra tekintettel.
Most kifejezetten kérjük, hogy aki légúti vagy egyéb fertőző betegségben szenved vagy még nem gyógyult meg teljesen, az óvja a többiek egészségét és otthon gyógyuljon. Betegen ne hozzunk gyerekeket se a gyülekezetbe!
Online közvetítés ezen a vasárnapon sajnos nem megoldható.
-Hirdetés-

Köszönjük mindenki figyelmét, imádságát és segítségét!
Áldott hetet kívánunk mindenkinek!”
 
MEGOSZTÁS