Gyújtsuk meg az emlékezés kis lángjait és gondoljunk kegyelettel azokra akik már nincsenek közöttünk. Emlékezzünk elődeinkre. A híresekre és a névtelenekre. Azokra, akik az életüket áldozták értünk, és azokra, akik egy életet áldoztak ránk. Nap-nap után, szerettek, neveltek, dolgoztak, tanítottak, példát mutattak, s akik ma általunk élnek tovább. Mozdulataik, tetteik, gondolataik bennünk élnek – olvasható a keceli Városgazdálkodási Csoport közösségi médiában megosztott bejegyzésében.

” Emlékezzünk szeretteinkre, kedves ismerőseinkre, nemzetünk hőseire és egykori nagyjaira, akik a magyar szívekben örökké élnek!
 
Haszilló Ferenc polgármester Úr, Kecel Város Önkormányzata nevében a kertészeti részlegünk által készített koszorút helyezett el az I. Világháborús emlékműnél a nagyligetben, a II. világháborús hősök sírjánál a temetőben, valamint az ismeretlen katona sírjánál 2021. október 29-én, pénteken.”
 

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (6 db kép)
-Hirdetés-
Ebben a cikkben a téma tartalma miatt nem tartjuk etikusnak fizetett hirdetések megjelenítését, ezért a hozzátartozók érzéseit tiszteletben tartva nem jelenítünk meg hirdetéseket.
MEGOSZTÁS