A Kiskőrösi NKSZSE utánpótlás csapatai közül a serdülő gárda kiválóan szerepel eddig a korosztályos bajnokságban. Az együttes a Leány Serdülő III. osztály-J csoportban vitézkedik, és 6 mérkőzés lejátszását követően 10 ponttal vezetik a küzdelemsorozatot.

A gárda október 29-én hazai környezetben fogadta a Bajai KSE együttesét, akik ellen 44-7-re (23-4) nyertek: Boldizsár (k), Csepregi 11, Csóka 2, Ilia 3, Fazekas 14, Kiss 4, Lucza 7, Németh 3.

-Hirdetés-

A kiskőrösi fiatalok a találkozó elején már több gólos előnyre tettek szert és az első félidőben el is dőlt a találkozó. Az együttes jól védekezett és több gólt is dobtak a lányok lerohanásból, aminek köszönhetően magabiztos győzelmet arattak.

A kiskőrösi serdülő csapat eddig lejátszott mérkőzéseinek eredményei: Kőröstarcsai DSE-Kiskőrösi NKSZSE 12-20, Kiskőrösi NKSZSE-Székács KE 28-14, Kiskőrösi NKSZSE-Szentesi FKC 40-13, Bácsalmási PVSE- Kiskőrösi NKSZSE 13-28, Kiskunmajsai KC- Kiskőrösi NKSZSE 23-20, Kiskőrösi NKSZSE-Bajai KSE 44-7.

Dózsa Tamás – Kiskőrösi NKSZSE edzője:

-A csapattal augusztus eleje óta készülünk a bajnoki szezonra. A tavalyi serdülő gárda gerince együtt maradt az új szezonra is, akikhez csatlakoztak a kiöregedett U14-es lányok. A játékoskeretet tekintve 19 fős kerettel tudtunk dolgozni a Magyar Kézilabda Szövetség októberi Covid rendelkezései, előírásai bevezetésig. A szigorítások után 10 fiatal maradt a csapatnál, akikkel edzeni tudunk és a mérkőzésekre kiállni. A kialakult helyzet nem csak nálunk, hanem a bajnokság minden csapatánál gondot jelent. A szezon előtt a dobogós helyek valamelyikének elérését tűztük ki célul, de a Covid rendelkezések miatt sajnos a keretünkből több meghatározó játékosra nem számíthatok, így a külső körülmények átírhatják az erőviszonyokat. A bajaiak még az utánpótlásképzés szakmai munkájának elején járnak és a Covid rendelkezések miatt igen szűk játékoskerettel, cserék nélkül tudtak csak kiállni a mai mérkőzésre. A mai teljesítményünket értékelve kiemelhetem, hogy a lányok felszabadultan kézilabdáztak, a védekezésünk jó volt, és sok futással több találatot is szereztünk lerohanásból. Nagy különbség volt a két csapat között ezen a mérkőzésen, melyen egy edzésnél többet ért és tudtunk gyakorolni néhány játékelemet is. A kiskunmajsai vereségünket leszámítva jól teljesítettünk és nagyon remélem, hogy a bajnokság végére oda tudunk érni a dobogó valamelyik fokára.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (44 db kép)
MEGOSZTÁS