A megyei III. osztályú labdarúgó bajnokság 11. fordulójában szomszédvári rangadóra került sor, amikor október 30-án a Kiskőrösi LC II. csapata hazai környezetben fogadta az Akasztó FC II. együttesét. A találkozó gyorsan eldőlt, miután a 13. percben már 3-0-ra vezettek az akasztóiak.

 

A Kiskőrösi LC II. csapata
-Hirdetés-

Kiskőrösi LC II.: Mlinkó – Breznyán, Kriskó, Pecznyik (Füleki), Polyák, Szlovák P., Barkóczi, Rumán, Gyurián (Mokrickij), Sinkó, Lesták.
Edző: Rácz János

Az Akasztó FC II. csapata

Akasztó FC II.: Váczi – Dobosi, Pecznyik (Szabó A.), Kovács P. (Fésűs T.), Lázár, Podmaniczki (Szrenkó), Borsik (Kósa K.), Tratter, Hlavács (Gubán), Fésűs D., Suhajda (Fábián).
Edző: Tóth János

A mérkőzést nagy iramban kezdték a vendégek és „állva” hagyták a kiskőrösieket. A találkozó elején a letámadó akasztóiak sorra alakították ki a gólhelyzeteket, és egy szép akciógóllal, valamint két jól eltalált lövéssel Hlavács István, Suhajda Gergely és Lázár Zsolt révén, 3-0-ás előnyre tettek szert. A bekapott gólok megfogták a kiskőrösieket, és az első félidőben akár még nagyobb arányban is vezethettek volna az akasztóiak. Az első félidőt „elajándékozta” a Kiskőrös az akasztóiaknak, akik a szünet után már nem erőltették a támadásokat, az eredmény tartására törekedtek.

A hazai csapatnak a cserejátékosok új lendületet adtak, és a második félidőben már több helyzetet is kialakítottak. A gólszerzéshez a találkozó végén álltak a legközelebb a kiskőrösiek, amikor Füleki Antal szabadrúgása a felső lécre vágódott, de a labda arról kifelé pattant. Az első félidőben nyújtott teljesítménye alapján a jobban játszó akasztóiak megérdemelten nyertek.

Kiskőrösi LC II. – Akasztó FC II. 0-3 (0-3)

Rácz János – Kiskőrösi LC II. edzője:

– A mérkőzés elején egy picit bent maradtunk az öltözőben, és ezt kihasználva az akasztóiak gyorsan eldöntötték a találkozót. A vendégeknek az első negyed órában minden összejött és két olyan hatalmas gólt lőttek, ami ritka egy mérkőzésen. Későn ébredtünk és a második félidőben hiába voltunk nagy fölényben még a szerencse is elpártolt tőlünk a végén. Ma ez egy ilyen mérkőzés volt, ami után csak gratulálni tudok az akasztóiaknak a győzelmükhöz.

Tóth János – Akasztó FC II. edzője:

– Nagyon vártuk és készültünk erre a mérkőzésre, hiszen amióta szerepelünk a megyei III. osztályban a kiskőrösieket még nem tudtuk soha legyőzni. Az előjelek jók voltak, hiszen minden mérkőzésen sok gólt lőttünk, és keveset kaptunk. Örömmel mondhatom el, hogy a jó szereplésünk mellett kiváló a csapategységünk. A mai játékunk alapján nekünk állt a mérkőzés, de meg kell jegyeznem, hogy egy nagyon erős, jó játékerőt képviselő Kiskőröst győztünk le.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (59 db kép)
MEGOSZTÁS