A Kiskőrösi NKSZSE női ifjúsági csapata kiváló teljesítményt nyújt az idei szezonban. A gárda az országos ifjúsági bajnokság III. osztályának H csoportjában szerepel, és a lányok 6 mérkőzés lejátszását követően 5 győzelemmel és 1 vereséggel, 10 ponttal vezetik a tabellát.

Az együttes október 30-án hazai környezetben lépett pályára, amikor a Csongrád együttesét fogadták, akik ellen 40-23-ra (23-10) nyertek: Boldizsár (k), Schiszler 12, Tösmagi 4, Zsubori 3, Polereczki 5, Csepregi 8, Fazekas 1, Lucza 4, Kiss 1.

-Hirdetés-

A mérkőzésen végig a kiskőrösi fiatalok domináltak és a játék minden elemében felülmúlták ellenfelüket.

Kiskőrösi NKSZSE női ifjúsági csapata

A lányok különösen az első félidőben játszottak nagyon jól és több gólt is szereztek lerohanásból. A kiskőrösi fiatalok ilyen nagy gólarányú győzelme is megérdemelt a játék képe alapján.

Czérna János – Kiskőrösi NKSZSE edzője:

– Örömmel mondhatom el, hogy az utánpótlás nevelés tekintetében jól állunk, mert a serdülő gárdánk mellett az ifjúságiak is kiváló teljesítményt nyújtanak a korosztályos bajnokságukban. Fontos megemlítenem, hogy a lányok közül többen a megyei I. osztályú felnőtt csapatban is rendszeresen pályára lépnek, és az ott szerzett rutint a saját korosztályukban nagyon jól tudják kamatoztatni. Az ifjúságiakkal heti három edzéssel készülünk a bajnoki találkozókra, egy 13-15 fős kerettel.
A mai mérkőzéstől kicsit tartottam, mert az eredményeket tekintve a csongrádiak erős középcsapatnak számítanak. A lányokat csak dicsérni tudom, mert az első félidőben jó játékkal, a taktikai utasításokat betartva 13 gólos előnyre tettünk szert. Ma a nagy előny birtokában engedtem a lányoknak a felszabadult játékot, de ki szeretném emelni, hogy támadásban nagyon hatékonyak voltunk, és a keret minden játékosa a kapuba talált. Most vezetjük a bajnoki tabellát ezzel a győzelemmel és úgy gondolom, hogy az eddig látottak alapján bizakodhatunk egy dobogós helyezés elérésében.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (38 db kép)
MEGOSZTÁS