A megyei harmadosztályú bajnokság közép csoportjának 11. fordulójában, október 30-án Csengőd vendége a Császártöltés volt. Ha a tabellára pillantottunk a találkozó előtt, akkor láthattuk, hogy a Csengőd két ponttal állt a Császártöltés előtt. Így egy vendég győzelem esetén megelőzhette volna a Császártöltés a Csengődöt. A találkozón végül nem bírtak egymással a felek.

Lasztovicza Ákos (labdával) egyenlített

Nagy elánnal vetették bele magukat a csapatok a mérkőzésbe. Már a 2. percben vezetéshez juthattak volna a hazaiak. Szekszárdi István nagy ziccerben a kapusba lőtte a labdát, majd megszerezte a vezetést a vendég együttes. Zana Csaba cselezgetett a tizenhatos vonalánál, majd lövésre szánta el magát, de a labda végül a hazai kapu bal oldalában kötött ki 0-1. Gyorsan egyenlíthettek volna a Csengődiek. Szekszárdi István egy kiugratás után már a kapus mellett is elvitte a labdát, azonban a vendégek egyik védője az üres kapuba tartó labdát szögletre tudta menteni. Azonban két perc múlva Zorics bal oldali beadása után, Lasztovicza Ákos fejelt a vendég hálóba 1-1. Ezt követően az első félidőben jobbára mezőnyjáték folyt a pályán.

-Hirdetés-

A második játékrészben mindkét csapat előtt adódtak lehetőségek, azonban a helyzetek kimaradtak. Így végül maradt a pontosztozkodás. A két együttes közötti két pontos különbség is megmaradt.

Csengőd SE – Császártöltési EFSK 1-1
Zana Csaba lövését a hazai kapus is csak szemmel kísérte. Jól eltalált löket volt.
Szabad Zoltán, Csengőd SE:

– Megmondom őszintén, így utólag örülhetünk az egy pontnak a végén. Az első félidőben két sérülés miatt máris cserélnünk kellett. Bele kellett nyúlni a csapatba. Egy elkerülhető gólt kaptunk egy védelmi hibából. Próbáltunk minél jobban összezárni a mérkőzésen ezek után. A hibát helyrehoztuk, gyorsan sikerült egyenlítenünk. A két sérülésünk nagyban befolyásolta a mérkőzést. A kapusunk is sérülten vállalta a játékot. Le a kalappal Boldog Zoli előtt. A játékvezető nem vezette rosszul a mérkőzést, de érzésem szerint egy tizenegyest nem kaptunk meg. Illetve egyik legjobb játékosunk, Barta Tibor hiányzott a mai mérkőzésről. Összességében egy korrekt meccs volt. A Császártöltés csapatának további sok sikert kívánunk.

Kiss László, Császártöltési EFSK:

– Érzésem szerint a mai találkozón az egyenlő erők pontosan kiegyenlített küzdelmet hoztak. Úgy gondolom, hogy reális eredmény született. Mindkét csapat megnyerhette volna a találkozót, ha a helyzeteket nézzük. További sok sikert kívánok a Csengőd együttesének.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (38 db kép)
MEGOSZTÁS