Az U15-ös utánpótlás korosztályos bajnokságban szereplő Kiskőrösi LC leány labdarúgó csapata nagyszerűen szerepel az őszi szezonban. A lányok az eddig lejátszott 6 mérkőzésükből 5 alkalommal nyertek, és 1 döntetlent játszottak, ami után 16 ponttal vezetik a bajnoki tabellát.

A gárda legutóbb október 30-án, hazai környezetben fogadta az Astra HFC Kiskunfélegyháza együttesét, akik ellen 11-0-ra (6-0) győztek: Hordós – Somlyai, Csabányi, Varga, Lucza (Ilyés), Galambos, Herceg V.

-Hirdetés-

A csapat már az első félidőben eldöntötte a mérkőzést, mivel a 19. percben már 4-0-ra vezettek.

Kiskőrösi LC leány labdarúgó csapata edzőjükkel, Sinkó Doriánnal

A kiskőrösiek sorra alakították ki a helyzeteiket a kapura veszélytelen kiskunfélegyháziakkal szemben. A hazai győzelem ilyen nagy arányban is megérdemelt volt. A kiskőrösi gólokat Varga Petra-3, Galambos Anna-4, Herceg Vanessza-2 és Ilyés Emőke szerezték.

Sinkó Dorián – Kiskőrösi LC edzője:

-A mai napra igen szűk kerettel, mindössze két cserejátékossal tudtunk kiállni. Tegnap is volt mérkőzésünk, ami meglátszott a játékunkon. A játékoskeretet tekintve 10 fiatalra számíthatok, akikkel heti két edzéssel készülünk a bajnoki találkozókra.
A Kiskunfélegyháza ellen csak a győzelem volt az elfogadható eredmény számunkra, és nagyon örülök, hogy ennek megfelelően magabiztos játékkal hoztuk a mérkőzést. Ugyan nagy gólarányú győzelmet arattunk, de a játékunkból többször elmaradt a sokpasszos támadásvezetés. Inkább az egyéni megoldásokat választottuk, és ilyen helyzetekből lőttük találataink nagy részét. Ma az egyéni teljesítményekkel elégedett voltam, de a jó csapatjátékkal adósok maradtak a lányok. A bajnokságból a kecskemétiek kiemelkednek, de nagyon szeretnénk mögöttük végezni, és a dobogó valamelyik fokára felállni.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (32 db kép)
MEGOSZTÁS