A megyei I. osztályban szereplő Soltvadkerti TE-BS Plastic férfi kézilabda csapata két győzelemmel és egy vereséggel kezdte az új bajnoki szezont. Az együttes Kalocsán nyert 26-23-ra, majd hazai környezetben kikaptak 26-23-ra a kiskunhalasiaktól és vendéglátóként 22 gólos előnnyel győzték le a Kecskeméti TE gárdáját.

A fiúk október 31-én játszották legutóbb i bajnoki mérkőzésüket, amikor a Kecskeméti TE ellen 34-12-re (15-4) nyertek: CsernákPiller 5, Opauszki T. 1, Szabó M. 2, Thiesz 8, Opauszki P. 3, Marosi 4. Csere: Vizi J. (k), Ürmösi 3, Bakai 8.

-Hirdetés-

Már a mérkőzés elején megmutatkozott, hogy a fiatal játékosokból álló kecskemétieknek ezen a napon nem sok esélyük van a komolyabb játékerőt képviselő soltvadkertiek ellen.

A vendégek 10-1 után tudták csak megszerezni második találatukat. Az első félidőben remekelt a kapuban Csernák Gábor és a második félidőben Vizi József is több bravúrt bemutatott. A soltvadkertiek zártan és jól védekeztek, ami mellett több gólt is lőttek lerohanásból, így a találkozó végén 22 gólos győzelmet ünnepelhettek.

Nagy Máté – Soltvadkerti TE-BS Plastic edzője:

A Magyar Kézilabda Szövetség járványügyi rendelkezési, szigorításai szerencsére bennünket nem nagyon érintettek negatívan, mert a csapatunk megfelel az előírásoknak. A mai napon egyéb elfoglaltságok miatt voltak hiányzóink, de a szűk keretünkkel is jól teljesítettünk. Nagyon örülök, hogy gyorsan többgólos előnyre tudtunk szert tenni és egy nyugodt mérkőzésen arattunk jelentős különbséggel győzelmet. Ki kell emelnem, hogy ma a védekezésünk nagyon jó volt, ami kiváló kapusteljesítménnyel is társult és ennek volt köszönhető ez a nagy gólarányú győzelmünk. Úgy gondolom, hogy az idei szezonban erősebbek a csapatok, mint a tavalyi évadban, de próbálunk jól szerepelni és odaérni a dobogó egyik fokára.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (29 db kép)
MEGOSZTÁS