A Kiskőrösi Női Kézilabda és Szabadidősport Egyesület tagjai, gyerekek és szülők, illetve a férfi kézilabda klub néhány játékosa Veszprémbe utaztak, hogy megtekintse élőben a Telekom Veszprém – HE-DO B. BRAUN Gyöngyös NBI-es férfi kézilabda mérkőzést október 31-én.

Az utazás, hogy megvalósulhatott, a Petőfi Tanya tulajdonosának, Cserni Anettának köszönhető, aki felajánlotta és biztosította a mérkőzésre szóló belépőjegyeket.

-Hirdetés-

Az utazást Markó-Czérna Bianka, a Kiskőrösi NKSZSE elnöke szervezte, aki portálunknak elmondta: a résztvevők 2 busszal és autókkal érkeztek délután 15:45-kor a Veszprém Arénához, ahol Anetta már várta őket. A Kiskőrösről érkező 124 ember a bejáratnál gyülekezett, ahol Nagy László -a Telekom Veszprém jelenlegi sportigazgatója, egykori játékos- üdvözölte őket és adta át a belépőjegyeket. Külön öröm volt a gyerekeknek és a szülőknek, hogy közös fotókat készíthettek Lacival.

A mérkőzést megelőzően lehetőség volt feliratozott mezeket is vásárolni, így jónéhányan már abban szurkolták végig a meccset.

Bianka elmondta, hogy nagyon hálásak Anettának, hogy ez a fantasztikus program megvalósulhatott, hiszen az egyesület célja nem csupán sportolási lehetőséget biztosítani a fiataloknak, hanem az alapoktól az álmaik megvalósításáig szeretnék végigkísérni útjukat.

A szakmai munka mellett szeretnének némi pluszt nyújtani, amivel motiválják a gyerekeket, és ez a lehetőség pedig kiválóan szolgálta ezt a célt.

Képek: Cserni Anetta, Markó-Czérna Bianka

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (6 db kép)