Márton-napi jótékonykodásra hívta a kicsiket, nagyokat, szülőket és gyermekeket az Akasztói Napközis Óvoda. Az eseményre november 12-én pénteken este 17 órától került sor.

Az eseményt egy beugró program nyitotta 16 óra 45 perces kezdettel, amikor is az Akasztói Fúvós Zenekar növendékei játszottak el egy dalcsokrot Fuchs Attila vezetésével.

-Hirdetés-

17 órakor Madácsiné Végh Edit óvodaigazgató köszöntötte a szép számmal megjelent közönséget. Ezt követően az óvodai csoportok (Maci, Süni, Pillangó, Katica) tagjai adtak elő rövid játékos műsort. A szülők és a közönség nagy tapsviharral köszönte meg az előadásokat, melyek után kezdetét vette az esemény lényegi része a jótékonykodás. Ennek keretein belül a jelenlévők zsíros kenyeret és teát fogyaszthattak. Nagy sikere volt a meglepetésnek: a Zsákbalibának, melyet percek alatt elkapkodtak a jelenlévők.

Minden ételért és zsákbalibáért jelképes összeggel lehetett hozzájárulni. A befolyt pénzből a még épülő, új óvodába szeretnének öltözőszekrényeket vásárolni.

A programot színesítette még a Juma Kutyaiskola állatsimogatója is, ahol nyulakat és kecskét is simogathattak a gyerekek, illetve kutyás bemutatót is láthattak.

Az esemény elérte a célját, hiszen jó sokan részt vettek rajta. Ezzel is hozzájárulva az akasztói új óvoda öltözőszekrényeihez.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (86 db kép)
MEGOSZTÁS