Az MLSZ Regionális U13-as bajnokság dél-keleti csoportjában szerepel a Kiskőrösi LC U13-as labdarúgó csapata. A fiatalok újoncként vágtak neki a bajnokságnak és fokozatosan erősödnek bele a komolyabb játékerőt képviselő mezőnybe.

A gárda az őszi szezont november 13-án egy hazai környezetben lejátszott mérkőzéssel zárta. A kiskőrösi csapat ezen a napon a Kiskunhalas Szilády RFC gárdáját látta vendégül, akik ellen 4-3-ra (2-2) nyertek: Trepák – Polereczki, Bodonyi-Kovács, Báldi, Kovács M., Lomjánszki, Brada, Bobek, Boros. Nagy küzdelmet és izgalmakat hozott a két csapat találkozója. A mérkőzés elején a kiskunhalasiak kétgólos előnyre tettek szert, de a kiskőrösiek felálltak 0-2-ről és Lomjánszki Márk, valamint Brada Bence góljainak köszönhetően egyenlítettek még az első félidőben (2-2). A második félidőben Brada Bence újabb góljával már a kiskőrösiek vezettek (3-2), de vendégek egyenlíteni tudtak egy védelmi hibát követően (3-3). A mérkőzés még tartogatott izgalmakat, mert a nagyon lelkesen focizó kiskőrösiek a mérkőzés lefújása előtti pillanatokban Lomjánszki Márk találatával megszerezték a győzelmet (4-3).

-Hirdetés-

Kovács József – Kiskőrösi LC edzője:

-Nem voltunk könnyű helyzetben, mert a Bem iskolás játékosaink a járvány miatt karanténba kerültek, így most csak a Petőfi iskolás gyermekekre tudtam számítani. Nagyon kemény mérkőzésen vagyunk túl, melyen a csapat küzdeni akarásból is jelesre vizsgázott. Mivel újoncok vagyunk ebben a bajnokságban, ezért számunkra nincs könnyű ellenfél. Örülök, hogy ma volt tartása a csapatnak, hiszen vesztett helyzetben sem adták fel a fiúk és talán mi jobban akartuk a győzelmet. Kezdünk fokozatosan beleerősödni a bajnokságba, amit mutatnak az eredményeink is, mivel az őszi szezon vége felé már három győzelmet is tudtunk aratni.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (39 db kép)
MEGOSZTÁS