Megverte, majd meglopta ivócimboráját egy keceli lakos, amiért az nem töltött neki cigarettát. A Kiskőrösi Rendőrkapitányság nyomozói pár óra múlva őrizetbe vették a kifosztással gyanúsítható 34 éves férfit, tájékoztat a Rendőrség hivatalos oldala. 

-Hirdetés-

Egy keceli férfi értesítette a rendőrséget 2021. november 13-án, mivel egy szomszédja az otthonában rátámadt, majd ellopta a telefonját. A sértett a rendőröknek elmondta, hogy a férfi iszogatni ment át hozzá a délután folyamán. A jó viszonyra való tekintettel készségesen beengedte otthonába a helybélit, akivel ezután elfogyasztottak néhány pohár bort. Mikor már jó hangulatba kerültek, az ivócimbora megkérte a házigazdát, hogy töltsön neki egy cigarettát, azonban azt a válasz kapta, hogy töltsön magának. Ettől a vendég bedühödött és ütni-verni kezdte vendéglátóját. Az áldozat megszédült az ütésektől, amit kihasznált ismerőse, és menekülés előtt még magához vette a sértett telefonját.

A kiskőrösi nyomozók pár órával később elfogták és őrizetbe vették a 34 éves keceli lakost. A férfit gyanúsítottként hallgatták ki kifosztás bűntett miatt. A rendőrök kezdeményezik a letartóztatásának indítványozását, olvasható a police.hu oldalon. 

A borítókép illusztráció.

MEGOSZTÁS